Samsung Galaxy Buds 3 Pro în lucru, posibilă lansare în 2024

371
Samsung Galaxy Buds 3 Pro
Sursa foto: phonearena.com

În general este destul de ușor să ghicești ce telefoane noi Galaxy vor veni și când. Dar, pe de altă parte, companiei Samsung îi place să păstreze lucrurile mult mai imprevizibile în domeniul căștilor wireless. În timp ce gigantul coreean se pare că a renunțat la experimente cu forme inedite gen Galaxy Buds Live, am primit pentru prima dată și un model Fan Edition. Acum, un nou set wireless Samsung Galaxy Buds 3 Pro pare să fie în lucru și va fi lansat în 2024.

Chiar dacă setul Samsung Galaxy Buds FE prietenos cu bugetul, se vinde foarte bine, Samsung Galaxy Buds 3 Pro, dacă așa se va numi, pare să fie o continuare a căștilor Galaxy Buds 2 Pro din 2022. Lansate în luna august a anului trecut, căștile Galaxy Buds 2 Pro au făcut impresie bună prin fidelitatea audio și autonomia bateriei, dar nu și prin performanțele funcției ANC. Însă Galaxy Buds 3 Pro ar putea să rezolve și acest aspect. Dacă viitorul set se va numi Galaxy Buds 3 „standard”, poate urma căștilor Galaxy Buds 2 non-Pro din 2021.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Chiar dacă ne așteptăm ca noii muguri să fie lansați anul viitor, nu știm concret data de lansare. Cu toate acestea, nu credem că Galaxy Buds 3 Pro vor vedea lumina zilei la începutul lui 2024. Nu ne așteptăm să se lanseze împreună cu seria Galaxy S24. Potrivit PhoneArena, cel mai posibil este să vedem noile căști alături de Fold 6 și Flip 6. Acestea vor fi lansate în august anul viitor, deci mai avem de așteptat.

Din păcate, asta este tot ce „știm” despre căștile Samsung Galaxy Buds 3 acum. Dar chiar și lansarea în 2024 a misterioaselor căști Buds 3 Pro este, evident, departe de a fi un lucru concret. Deși ne ținem degetele încrucișate pentru o lansare mai aproape, acest lucru pare puțin probabil în acest moment. Principalul motiv este secretul din jurul acestor căști Samsung, lucru deloc normal în privința unor viitoare dispozitive Galaxy.

Buds înseamnă muguri. Samsung a ales această denumire cu trimitere la ceva delicat, fin și elegant ca un boboc de floare. Primele căști Samsung Galaxy Buds au fost lansate în pe 9 martie 2019 ca succesor al Samsung Gear IconX.

Rămâne de văzut dacă Samsung va putea să lanseze aceste căști înainte ca Apple să lanseze AirPods Pro 3. Și un alt lucru important. Nu putem să nu ne întrebăm dacă lansarea unui model Galaxy Buds 3 Pro nu înseamnă că Samsung va renunța la un eventual Galaxy Buds 3 non-Pro. Modelul Galaxy Buds 3 ar putea fi considerat inutil de cumpărători după recentul debut al lui Galaxy Buds FE.

În timp ce zvonuri despre Galaxy Buds 3 Pro vor mai apărea, sunt încă la câteva luni până la lansare, este cel mai bun moment să luați în considerare pe Galaxy Buds 2 Pro, deoarece includ mai multe funcții de vârf.