Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

457
Sursa Foto: mysmartprice.com

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute reperate pe site-ul de certificare coreean NRRA. Apariția pe site-ul de certificare din Coreea de Sud sugerează o lansare iminentă.

Samsung lucrează pentru a lansa o nouă pereche de căști fără fir, care se presupune că vor fi numite Samsung Galaxy Buds Beyond. În ultimul timp astfel de căști wireless sunt lansate alături de seria de smartphone-uri Samsung S sau Galaxy Note. Destul de recent am văzut Samsung Galaxy Buds Beyond menționat mai sus pe site-ul de certificare chinezesc 3C. Aici a apărut prima dată informația că vor avea o baterie de 472 mAh. Acum, același număr de model a apărut pe site-ul NRRA, ceea ce sugerează o lansare în perioada imediat următoare.

Galaxy Buds Beyond, noile căști TWS Samsung

Seria Galaxy S21 va sosi în curând, mai devreme decât era de așteptat, așa cum am văzut în ultimele săptămâni. Și nu va fi singură, se pare: va exista și noua versiune a căștilor Galaxy Buds. Noile Galaxy Buds Beyond se vor alătura setului Buds Live anunțat în august cu seria Note 20 și Buds+, prezentat în februarie cu Galaxy S20.

După cum se vede în certificarea sud-coreeană NRRA, Samsung Galaxy Buds Beyond (cu numărul de model Samsung SM-R190) au fost certificate pe 27 noiembrie 2020. Certificarea clasifică numărul modelului ca un dispozitiv wireless de mică putere, întărind ipoteza că ar putea fi un set TWS. În afară de asta, certificarea coreeană NRRA nu ne spune nimic despre Samsung Galaxy Buds Beyond.

NRRA – National Radio Research Agency este un organism de certificare din Coreea. NRRA impune ca un producător de echipamente de radiodifuziune și comunicații din Coreea să posede documente care să specifice aspectele relevante privind echipamentelor supuse certificării.

Probabil noul set va fi tot în ureche ca mugurii Galaxy Buds+. Încă nu sunt detalii dacă vor arăta ca Buds+ sau Galaxy Buds Live. Suntem siguri că noile căști vor veni cu diverse trucuri pentru a îmbunătăți și mai mult calitatea sunetului. Vor fi acole Ambient Mode și anularea activă a zgomotului ANC, deocamdată prezentă doar pe Samsung Galaxy Buds Live.

Încă nu știm numele exact, Buds Beyond sau Buds Sound

Acestea fiind spuse, știm deja că TWS va avea o baterie semnificativă de 472mAh, conform MySmartPrice. Această capacitate care ar putea fi foarte bine capacitatea bateriei carcasei, deoarece este puțin probabil ca mugurii să aibă o capacitate atât de mare a bateriei.

Deocamdată, numele care au apărut pe net sunt două: Galaxy Buds Beyond Și Galaxy Buds Sound. Primul nume a fost înregistrat la USPTO, celălalt la Oficiul britanic de proprietate intelectuală. În prezent, acestea sunt doar indicii, dar unul dintre aceste nume poate reprezenta alegerea finală a companiei.