Acasă Stiri Samsung a publicat un infografic cu Galaxy Buds+ și Buds Live

Samsung a publicat un infografic cu Galaxy Buds+ și Buds Live

Samsung a lansat anul acesta două perechi de căști cu adevărat wireless (TWS). Galaxy Buds+ a sosit la începutul anului alături de seria Galaxy S20. Compania a lansat apoi o altă pereche în a doua jumătate a anului. Galaxy Buds Live, care a fost lansat alături de seria Galaxy Note 20 în august, a venit cu un design complet nou.

Samsung Buds Live are funcție de anulare activă a zgomotului (ANC). În timp ce atât Buds+ cât și Buds Live sunt căști fără fir foarte capabile, ele sunt concepute în esență pentru grupuri diferite de public. Și dacă vă întrebați dacă acestea diferă în ceea ce privește caracteristicile oferite, Samsung tocmai a publicat un infografic care vă poate ajuta să decideți între cele două. Acest infografic compară totul, de la design și tipul căștii la variantele de culoare, durata de viață a bateriei și sunetul.

Samsung Galaxy Buds+ vs Galaxy Buds Live

Galaxy Buds+ are un design intra-auricular de tip canal, pentru o potrivire strânsă. Acestea oferă caracteristica modului de sunet ambiental care vă permite să ascultați mediul în timp ce ascultați muzică. Modul de sunet ambiental funcționează și cu o singură cască în ureche.

Galaxy Buds Live are un design cu potrivire în lobul urechii și oferă ANC pentru a reduce zgomotul exterior. De asemenea, sunt mai ușoare decât Buds+, fiecare mugur cântărind la 5,6 grame. La Samsung Galaxy Buds+ fiecare cască are 6,3 grame.

ANC – anularea activă a zgomotului este o metodă pentru reducerea zgomotelor externe nedorite prin adăugarea unui al doilea sunet special conceput pentru a anula pe primul. În 1992 Nissan Bluebird a fost primul autoturism din lume vândut cu un sistem ANC instalat.

Samsung oferă, de asemenea, două forme diferite pentru carcasa de stocare-încărcare. Galaxy Buds+ are o carcasă în formă ovală care măsoară 70 x 38,8 x 26,5 mm și cântărește 39,6 grame. Între timp, Galaxy Buds Live primește o carcasă în formă pătrată. Are dimensiunile de 50,2 x 50 x 27,8 mm și cântărește 42,2 grame.

Cu toate acestea, creșterea în greutate este rezultatul faptului că Samsung împachetează o baterie mai mare în interiorul carcasei pentru Buds Live. În timp ce bateria de 60 mAh din muguri le poate menține funcționând până la șase ore, bateria de 472 mAh din carcasă oferă până la 15 ore de timp de joc suplimentar. Acest lucru asigură o durată totală de viață a bateriei de aproximativ 21 de ore.

Setul Buds Live costă mai mult

Galaxy Buds+ se descurcă puțin mai bine, oferind 22 de ore de joc cu o singură încărcare. Mugurii înșiși împachetează o baterie de 85 mAh și pot dura până la 11 ore, bateria de 270 mAh din carcasă asigurând o durată de viață a bateriei de 11 ore. Atât Buds+ cât și Buds Live oferă încărcare rapidă prin cablu, precum și încărcare wireless.

Cele două perechi de căști au două microfoane exterioare și câte un microfon interior. Cu toate acestea, ele diferă în ceea ce privește difuzorul. Galaxy Buds+ are o configurare dual-driver cu un woofer pentru bas bogat și puternic și un tweeter pentru note clare și înalte. Conform AndroidHeadlines, Galaxy Buds Live primește doar un singur driver de 12 mm.

Ambele seturi dispun de accelerometru, senzor IR, senzor Hall, senzori tactili și senzori de prindere. În plus, Buds Live are, de asemenea, o unitate de preluare a vocii și un giroscop. Galaxy Buds+ vine în două nuanțe de albastru. Între timp, Galaxy Buds Live în culorile Mystic Black, Mystic Bronze, Mystic Red și Mystic White.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...