Acasă Stiri Samsung a publicat un infografic cu Galaxy Buds+ și Buds Live

Samsung a publicat un infografic cu Galaxy Buds+ și Buds Live

Samsung a lansat anul acesta două perechi de căști cu adevărat wireless (TWS). Galaxy Buds+ a sosit la începutul anului alături de seria Galaxy S20. Compania a lansat apoi o altă pereche în a doua jumătate a anului. Galaxy Buds Live, care a fost lansat alături de seria Galaxy Note 20 în august, a venit cu un design complet nou.

Samsung Buds Live are funcție de anulare activă a zgomotului (ANC). În timp ce atât Buds+ cât și Buds Live sunt căști fără fir foarte capabile, ele sunt concepute în esență pentru grupuri diferite de public. Și dacă vă întrebați dacă acestea diferă în ceea ce privește caracteristicile oferite, Samsung tocmai a publicat un infografic care vă poate ajuta să decideți între cele două. Acest infografic compară totul, de la design și tipul căștii la variantele de culoare, durata de viață a bateriei și sunetul.

Samsung Galaxy Buds+ vs Galaxy Buds Live

Galaxy Buds+ are un design intra-auricular de tip canal, pentru o potrivire strânsă. Acestea oferă caracteristica modului de sunet ambiental care vă permite să ascultați mediul în timp ce ascultați muzică. Modul de sunet ambiental funcționează și cu o singură cască în ureche.

Galaxy Buds Live are un design cu potrivire în lobul urechii și oferă ANC pentru a reduce zgomotul exterior. De asemenea, sunt mai ușoare decât Buds+, fiecare mugur cântărind la 5,6 grame. La Samsung Galaxy Buds+ fiecare cască are 6,3 grame.

ANC – anularea activă a zgomotului este o metodă pentru reducerea zgomotelor externe nedorite prin adăugarea unui al doilea sunet special conceput pentru a anula pe primul. În 1992 Nissan Bluebird a fost primul autoturism din lume vândut cu un sistem ANC instalat.

Samsung oferă, de asemenea, două forme diferite pentru carcasa de stocare-încărcare. Galaxy Buds+ are o carcasă în formă ovală care măsoară 70 x 38,8 x 26,5 mm și cântărește 39,6 grame. Între timp, Galaxy Buds Live primește o carcasă în formă pătrată. Are dimensiunile de 50,2 x 50 x 27,8 mm și cântărește 42,2 grame.

Cu toate acestea, creșterea în greutate este rezultatul faptului că Samsung împachetează o baterie mai mare în interiorul carcasei pentru Buds Live. În timp ce bateria de 60 mAh din muguri le poate menține funcționând până la șase ore, bateria de 472 mAh din carcasă oferă până la 15 ore de timp de joc suplimentar. Acest lucru asigură o durată totală de viață a bateriei de aproximativ 21 de ore.

Setul Buds Live costă mai mult

Galaxy Buds+ se descurcă puțin mai bine, oferind 22 de ore de joc cu o singură încărcare. Mugurii înșiși împachetează o baterie de 85 mAh și pot dura până la 11 ore, bateria de 270 mAh din carcasă asigurând o durată de viață a bateriei de 11 ore. Atât Buds+ cât și Buds Live oferă încărcare rapidă prin cablu, precum și încărcare wireless.

Cele două perechi de căști au două microfoane exterioare și câte un microfon interior. Cu toate acestea, ele diferă în ceea ce privește difuzorul. Galaxy Buds+ are o configurare dual-driver cu un woofer pentru bas bogat și puternic și un tweeter pentru note clare și înalte. Conform AndroidHeadlines, Galaxy Buds Live primește doar un singur driver de 12 mm.

Ambele seturi dispun de accelerometru, senzor IR, senzor Hall, senzori tactili și senzori de prindere. În plus, Buds Live are, de asemenea, o unitate de preluare a vocii și un giroscop. Galaxy Buds+ vine în două nuanțe de albastru. Între timp, Galaxy Buds Live în culorile Mystic Black, Mystic Bronze, Mystic Red și Mystic White.

Stiri

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...