Samsung Galaxy Buds Pro 2: numărul de model a fost confirmat

245
Samsung Galaxy Buds Pro 2 a fost confirmat
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Am mai scris anterior, erau informații la nivel de speculații, că Samsung va lansa anul acesta un nou set de căști wireless. Acum știm sigur, vom primi o generație complet nouă de Galaxy Buds de la Samsung cu numărul de model SM-R510. Probabil noul model se va numi Samsung Galaxy Buds Pro 2. Ne așteptăm la o lansare alături de telefoanele pliabile Samsung Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4.

Am intuit recent, pe baza certificărilor bateriei, că următoarea generație de căști Galaxy Buds de la Samsung va avea o serie cu un număr de model complet nou. Galaxy Buds, Galaxy Buds 2, Galaxy Buds Live și Samsung Buds Pro au fost toate în seria SM-R1xx. Noile modele fac un salt mare. Știm acum că noile căști Buds Pro 2 vor apărea într-adevăr cu numărul de model SM-R510. Dacă saltul mare în numerotare implică și un salt mare în specificații este mai puțin clar.

Samsung Galaxy Buds Pro 2 va fi lansat în august

Se știa deja că viitoarele căști wireless SM-R510 au o carcasă cu o baterie mai mare decât cea a modelelor anterioare Buds. Mai multă baterie este întotdeauna bună, desigur, deși durata finală de funcționare depinde de mai mulți factori. Având în vedere stadiul actual de dezvoltare, pare aproape sigur că primim setul Samsung Galaxy Buds Pro 2 în același timp cu Galaxy Z Flip 4 și Z Fold 4. Bineînțeles, cu condiția să nu se întâmple nimic nebunesc. Cele trei dispozitive vor vedea lumina zilei la începutul lunii august, în timpul unui eveniment separat Samsung Unpacked.

Mai multe detalii despre noile căști Buds vor apărea, fără îndoială, în săptămânile următoare. În cele din urmă, căutarea detaliilor devine mult mai ușoară odată ce sunt cunoscute numele de cod și/sau numerele de model.

Buds înseamnă muguri. Samsung a ales această denumire cu trimitere la ceva delicat, fin și elegant ca un boboc de floare. Primele căști Samsung Galaxy Buds au fost lansate în pe 9 martie 2019 ca succesor al Samsung Gear IconX.

O baterie despre care se crede că este destinată căștilor Galaxy Buds de următoarea generație, Galaxy Buds Pro 2 și Galaxy Buds Live 2, a apărut la un organism de inspecție din Coreea de Sud. Sau mai degrabă: pentru carcasa sa de încărcare, conform GalaxyClub. Are o capacitate mai mare decât cea din modelele recente Buds.

De la lansarea Galaxy Buds Live, Samsung a folosit aproximativ același design pentru carcasa de încărcare a căștilor Galaxy Buds Live, Samsung Galaxy Buds Pro și Buds 2. Pentru toate carcasa conține aceeași baterie de fiecare dată, cu o capacitate de 472 mAh. Dar, toți utilizatorii de căști wireless Samsung sperăm la o baterie mai mare în carcasa mugurilor.

Baterie mai mare pe viitorul set Galaxy Buds

Se pare că Samsung va folosi o nouă carcasă pentru cel puțin un set și, eventual, mai multe modele viitoare de căști. Principalul indiciu pentru aceasta este certificarea Safety Korea a unei noi baterii Samsung. Acesta poartă numerotarea oarecum surprinzătoare EB-BR510ABY.

Acest lucru este confuz deoarece această numerotare aparține în mod normal unui dispozitiv Samsung cu numărul de model SM-R510. Galaxy Buds avea până acum numere de la SM-R17* la SM-R190. În plus, SM-R500 este primul Galaxy Watch Active, care a apărut în 2019. Cu toate acestea, capacitatea și dimensiunile EB-BR510ABY sunt prea mari pentru un ceas. Și așa vedem un prim indiciu al destinației reale a bateriei.

Vedem al doilea indiciu, dacă plasăm noua baterie lângă bateria pe care Samsung a folosit-o în toate cutiile recente Buds: avem numărul EB-BR190ABY folosit la Samsung Buds Live, Buds Pro și Buds 2. Are o capacitate de 472mAh. Numărul de model al bateriei EB-BR510ABY, care acum a apărut, are o capacitate de 500 mAh. Nu este un progres uriaș, dar probabil că nu există prea mult loc pentru o creștere uriașă. Mai mult, Samsung se apropie ceva mai mult de capacitatea bateriei de 519 mAh aflată pe Apple Airpods Pro.

Prin urmare, este clar că noua baterie este destinată viitoarelor variante de Galaxy Buds. Recent două modele necunoscute de căști wireless au făcut obiectul unui zvon. Se pare că Samsung plănuiește să lanseze Galaxy Buds Pro 2 și Galaxy Buds Live 2 în august 2022. Este posibil ca unul dintre ele să poarte numărul de model SM-R510. Dacă Samsung folosește același stil de numerotare ca pentru Buds-urile anterioare, atunci numărul SM-R510 aparține lui Samsung Galaxy Buds Pro 2. Acestea ar trebui să fie primele care vor apărea pe piață, urmate de Buds Live 2 mai târziu în cursul anului.