Samsung Galaxy F42 5G a apărut pe Geekbench: aflăm detalii cheie

401
Samsung Galaxy F42 5G a aparut pe Geekbench aflam detalii cheie
Sursa Foto: via gizmochina.com

Samsung se pregătește să lanseze încă un telefon din seria Galaxy F. Viitorul Samsung Galaxy F42 5G a fost acum reperat pe site-ul de benchmarking Geekbench. Acest lucru sugerează smartphone-ul că ar putea deveni oficial în următoarele săptămâni.

Samsung Galaxy F42 5G a apărut pe site-ul de referință Geekbench cu numărul de model SM-E426B. Dispozitivul este alimentat de un procesor MediaTek care are un nume de model MT6833V / NZA. Știm că acesta este un procesor MediaTek Dimensity 700.

Samsung Galaxy F42 5G cu 6GB de memorie RAM

În listarea de pe Geekbench se menționează în plus că Samsung Galaxy F42 5G are 6GB RAM și rulează pe sistemul de operare Android 11. În testul single-core pe Geekbench, telefonul a obținut 559 de puncte și a înregistrat 1.719 de puncte în multi-core. Înainte de a apărea pe Geekbench, telefonul a fost văzut pe diferite site-uri de certificare, semn că lansarea este aproape. Viitorul smartphone Samsung a fost certificat de Wi-Fi Alliance, Bluetooth SIG și Bureau of Indian Standards (BIS).

Telefoanele Samsung din seria Galaxy F sunt de multe ori versiuni ale smartphone-urilor existente din seria Galaxy A sau seria Galaxy M. În prezent, Samsung Galaxy A22 5G este singurul telefon alimentat cu cip MediaTek Dimensity 700. Prin urmare, se pare că Galaxy F42 5G ar putea fi un A22 5G rebranduit.

IPS (in-plane switching) este o tehnologie de ecran pentru afișajele LCD. IPS a fost dezvoltată de compania japoneză Hitachi în 1996. IPS produce culori mai realiste și mai precise, iar unghiul de vizualizare mai bun.

Vă reamintim că Galaxy A22 5G are un ecran LCD IPS de 6,6 inch (16,76 cm) cu rezoluție Full HD+. Alături de procesorul Dimensity 700, telefonul are până la 8GB RAM și până la 128GB de stocare internă. Dispozitivul primește curent electric de la o baterie de 5.000mAh care acceptă încărcare rapidă de 15W.

Galaxy A22 are o cameră frontală de 8MP. Pe spate are o cameră principală de 48MP, un shooter ultra-larg de 5MP și un senzor de adâncime de 2MP. Oferă alte caracteristici, cum ar fi un slot pentru card Micro-SD și un scaner de amprentă, conform GizmoChina. Ce mai probabil multe din aceste caracteristici vor migra spre Samsung Galaxy F42 5G.