Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

576
Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG
Sursa Foto: via electrodealpro.com

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou telefon Galaxy F52 5G ar putea fi primul smartphone 5G din seria Galaxy F. Samsung Galaxy F52 5G a fost reperat ieri pe site-ul de certificare Bluetooth SIG.

Conform site-ului Bluetooth SIG, Galaxy F52 5G, telefonul va avea conectivitate Bluetooth 5.1 și încărcare de 25W. Mai multe din specificațiile acestui model ar putea fi similare cu cele ale originalului Galaxy A52. Ne așteptăm la un ecran de 6,7 inch (17,02 cm) și procesor Qualcomm Snapdragon 750G cuplat cu 6GB de memorie RAM.

Galaxy F52 5G cu baterie de 5.000mAh și quad-camera

Seria Samsung Galaxy F a fost destinată inițial enormei piețe din India. Dispozitivele din seria Galaxy F sunt create special pentru a fi vândute pe site-ul indian de comerț electronic Flipkart. După toate aparențele, după succesul din India, această seria va ajunge în viitor și pe alte piețe internaționale. La fel a fost cazul cu seria Galaxy J (J de la Japonia), care a fost dezvoltată inițial de Samsung pentru Japonia. Apoi a ajuns să fie lansată la nivel global. Foarte posibil ca acest Galaxy F52 5G să ajungă pe mai multe piețe din Asia, cel puțin.

Săptămâna trecută, am văzut un smartphone Samsung neanunțat care purta numărul de model SM-E5260 pe platforma de certificare 3C. China Compulsory Certificate (3C) este o agenție de certificare din China. Mergând după numerele de model Samsung, am speculat că SM-E5260 ar putea fi Galaxy F52 5G. Acum, același smartphone Samsung a fost reperat pe platforma de certificare Bluetooth SIG, prin amabilitatea 91Mobiles. Certificarea menționează că denumirea comercială a SM-E5260 este Samsung Galaxy F52 5G.

China Compulsory Certificate (3C) este un sistem de certificare valabil în Republica Populară Chineză. A fost introdus pe piața chineză pe 1 mai 2002. 3C se aplică obligatoriu atât produselor importate, cât și celor chinezești.

În afară de confirmarea numelui, certificarea Bluetooth SIG relevă faptul că smartphone-ul are conectivitate Bluetooth 5.1. Mai mult, apelativul 5G din numele smartphone-ului sugerează cu tărie că are suport 5G. La lansare, Galaxy F52 5G va fi primul dispozitiv din seria Galaxy F cu suport 5G.

F52 5G ar putea fi similar cu Samsung Galaxy A52 5G

Galaxy F52 5G va avea patru camere la spate: 64 MP + 12 MP + 5 MP + 2 MP și una de 32MP frontal. Conform certificării 3C, Samsung Galaxy F52 5G are o baterie de 5.000mAh. Aceasta are încărcare rapidă de 25W și telefonul va veni cu un încărcător EP-TA800 în cutie.

De obicei, smartphone-urile din seria Galaxy F de la Samsung sunt identice cu omologii din seria Galaxy M. Luați de exemplu pe Samsung Galaxy F62. Caracteristicile sale sunt identice cu cele ale modelului Galaxy M62. Mai mult, dispozitivele din seria Galaxy M au de obicei aceleași caracteristici ca dispozitivele din seria Galaxy A, dar vin cu o baterie mai mare. În acest caz, Samsung Galaxy F52 5G ar putea fi similar cu Galaxy A52 5G. Sigur sunt doar speculații în acest moment.