Samsung Galaxy Fit 2 disponibil prin precomandă în Marea Britanie

764
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Samsung a început să ia precomenzi pentru noul tracker de fitness Galaxy Fit 2 în Marea Britanie. Pre-comenzile celor care vor să cumpere noul ceas de fitness vor fi onorate începând cu data de 1 octombrie la prețul de 49£. În general în Marea Britanie se vând foarte bine trackerele de fitness, Samsung speculând acest lucru.

Samsung Galaxy Fit 2 este ieftin și vine cu multe caracteristici interesante. Oferă un afișaj mai mare și o durată mai mare de viață a bateriei. Noua brățară de fitness promite o durată de viață de două săptămâni și multe funcții de fitness foarte utile. Are un ecran AMOLED de 1,1 inch cu densitate de pixeli 126 × 294 PPI și cântărește 21g. Vine cu o grosime mai mică în comparație cu brățările anterioare Samsung Galaxy Fit & Fit-e. Are 5 moduri de antrenament automat în alergare, mers pe jos, antrenament dinamic, etc.

Samsung Galaxy Fit 2 vă amintește să vă spălați pe mâini

Din cauza COVID-19, toate ceasurile inteligente și trackerele de fitness se ocupă și de igiena utilizatorului. Funcția de spălare a mâinilor de pe Galaxy Fit 2 vă va ajuta să vă spălați pe mâini. Vă amintește din când în când și să vă spălați pe mâini. Există o numărătoare inversă de 20 de secunde pentru a vă spăla mâinile cel puțin 20 de secunde.

Acolo unde multe trackere din 2020 oferă un nivelul oxigenului din sânge (SpO2), Fit 2 a ratat această oportunitate. O avem în schimb pe Samsung Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2. Dacă Galaxy Fit 2 nu are SpO2, concurenții săi de pe piață, cum ar fi Amazfit Band 5 mai accesibil și principalul rival Fitbit Charge 4 oferă SpO2. Nu știm de ce Samsung nu a pus această funcție pe Galaxy Fit 2. Poate cu o viitoare actualizare, dar acest lucru în măsura în care hardware-ul suportă așa ceva.

REM (Rapid Eye Movement) – mișcarea rapidă a ochilor. Fiecare persoană are pe parcursul unei nopți în care doarme, între 3-5 perioade de somn REM. Somnul REM, este faza somnului în care se produc cele mai numeroase și cele mai intense vise.

Cu Galaxy Fit 2 puteți măsura ciclul REM al somnului și somnul profund, dar nu uitați și de somnul de zi. Notificările, controlerul de muzică, vremea, memento-ul și un răspuns rapid au fost adăugate ceasului Samsung. Nu are un asistent vocal, dar cu răspunsul rapid, puteți răspunde la mesaje, conform TizenHelp. A fost încărcat în prealabil cu 70 de fețe de ceas diferite și le puteți descărca din aplicația Galaxy Wearable.

Fit 2 cu 2MB de RAM și 32MB stocare

Puteți urmări continuu ritmul cardiac, utilizează un senzor optic și, de asemenea, are giroscop și accelerometru. Samsung Galaxy Fit 2 vine cu 2MB de memorie RAM și 32MB de stocare. Suficient pentru a efectua sarcinile și pentru a salva datele precum fețele ceasului și rezultatele de fitness.

În cele din urmă, bateria de 159 mAh funcționează până la 15 zile în modul normal, iar în modul de economisire se extinde până la 21 de zile. Excelent! În materie de conectivitate, acesta oferă versiunea Bluetooth 5.1 și puteți asocia ceasul cu dispozitive Android și iOS folosind aplicația Galaxy Wearable.