Samsung Galaxy Fit 3 va avea afișaj mare asemănător unui smartwatch

182
Galaxy Fit 3
Sursa foto: via 9to5google.com

Samsung are restanțe în privința dispozitivele sale de fitness. Nu am primit un nou tracker de fitness de la Samsung de ceva timp, ultimul fiind Galaxy Fit 2 lansat în urmă cu aproape trei ani. Acum se pare că Samsung Galaxy Fit 3 este mult mai aproape decât credem, iar imaginile recente arată un nou design și un afișaj mai mare și mai informativ.

Samsung Galaxy Fit 2 a fost excelent la vremea sa, dar apoi a fost depășit de alte dispozitive de urmărire de fitness precum Fitbit Charge 4 și Versa 3. Piața dispozitivelor portabile este foarte interesantă în aceste zile, Samsung a lansat recent pe Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic, dar un nou tracker de fitness s-a tot lăsat așteptat. Zvonuri despre un viitor Galaxy Fit 3 au fost mai multe în ultimul timp, dar și în urmă cu un an sau mai mult. Acum se pare că lucrurile se precipită.

Acum, potrivit 9to5google, au apărut online noi imagini cu Samsung Galaxy Fit 3. Primul lucru de observat este dimensiunea ecranului aflat pe Fit 3. Galaxy Fit 2 avea un ecran AMOLED de 1,1 inch, iar din ce vedem în fotografiile apărute ecranul lui Fit 3 este mult mai mai mare. Afișajul este cel mai probabil unul de tip AMOLED.

Sursă foto: via PhoneArena

Imaginile arată un nou cadran de ceas, deși nu suntem siguri ce sistem de operare este utilizat pe Samsung Galaxy Fit 3. Este posibil și sperăm ca Samsung să încorporeze Wear OS. În același timp, se poate ca Samsung să rămână la software-ul FreeRTOS anterior.

FreeRTOS este un sistem de operare în timp real proiectat să fie mic și simplu. Nucleul FreeRTOS a fost dezvoltat inițial de Richard Barry și lansat în 2003. Ulterior a fost dezvoltat și întreținut de compania lui Barry, Real Time Engineers Ltd.

Lățimea afișajului în sine depășește marginile curelei de ceas, care nu par foarte subțiri, făcându-ne să credem că Galaxy Fit 3 va fi un tracker de fitness substanțial doar ca dimensiune, deși nu credem că va atinge aceeași amprentă ca un Galaxy Watch. Partea de dedesubt arată o matrice de senzori care probabil va găzdui un senzor de ritm cardiac și, eventual, un senzor de temperatură. Știm acum că Samsung poate utiliza această tehnologie. Dincolo de asta, este greu de spus ce va fi și ce se va întâmpla în interiorul dispozitivului. Galaxy Fit 2 este rezistent la praf și la apă (IP68) și are o baterie fenomenală de 159 mAh. Ne așteptăm ca certificarea să rămână, dar nu ne supărăm dacă primim o baterie și mai bună 😉.

Pe partea interioară a curelei de ceas, există câteva fante mici paralele cu partea superioară a lui Fit 3. Este posibil ca acestea să fie butoane similare cu cele incluse de Samsung în seria Galaxy Watch 6 pentru a elibera arcurile mai ușor. Alternativ, acestea ar putea fi și pentru a preveni transpirația și a circula aerul pe acolo în timpul activităților sportive.

În ciuda apariției imaginilor cu Galaxy Fit 3, nu se cunosc momentan multe lucruri despre acest dispozitiv. Mai multe detalii despre următorul tracker de fitness vor apărea cu siguranță în curând. Fotografiile scurse nu au venit cu informații nici despre momentul în care Samsung va anunța Fit 3 sau despre preț. Este posibil ca acestea să fie dezvăluite în timpul viitorului eveniment de lansare al companiei Galaxy S24, cândva în ianuarie.