Samsung Galaxy Fit 3 certificat de TUV Rheinland, știm capacitatea bateriei

207
Galaxy Fit 3
Sursa foto: via TomsGuide

În ultimul timp au apărut mai multe informații despre un viitor tracker de fitness, Samsung Galaxy Fit 3. Acum am afalt detalii despre capacitatea bateriei, încărcare și faptul că a fost certificat TUV Rheinland. Încă nu știm dacă va fi mai scump decât predecesorul Galaxy Fit 2, dar cel mai probabil va fi ușor mai scump.

Capacitatea bateriei Samsung Galaxy Fit 3 și detaliile de încărcare au fost confirmate de certificarea TUV Rheinland. Acest următor Fitness tracker a primit și certificarea BIS în India, ceea ce înseamnă că ar putea fi lansat și în India. Se așteaptă ca Samsung Galaxy Fit 3 să aibă spațiu de stocare încorporat, suport pentru redarea muzicii de sine stătător și GPS încorporat.

Samsung Galaxy Fit 3 a fost văzut pentru prima dată pe site-ul american de certificare FCC luna trecută. Din documentele de certificare am aflat numărul modelului Fit 3 ca SM-R390. Recent, redările acestui viitor tracker de fitness au apărut online. Potrivit MySmartPrice, Samsung Galaxy Fit 3 va avea un buton în partea dreaptă, un senzor de ritm cardiac și curele nedetașabile. Acum, înainte de lansarea oficială, Fit 3 a primit certificările BIS și TUV Rheinland.

Certificarea BIS dezvăluie numărul modelului Galaxy Fit 3 ca SM-R390, confirmând ce a apărut pe FCC. Pe de altă parte, certificarea TUV Rheinland dezvăluie că Galaxy Fit 3 va avea o baterie de 200 mAh. Aceasta este cu 41 mAh mai mare decât capacitatea bateriei lui Samsung Galaxy Fit 2. Certificarea agenției germane arată că ceasul de fitness va oferi suport de încărcare de 5 W.

În afară de capacitatea bateriei și detaliile de încărcare rapidă, nicio altă informație despre Fit 3 nu a fost dezvăluită de TUV Rheinland. Randările prezentate anterior sugerează că Galaxy Fit 3 va debuta într-o opțiune de culoare Rose Gold. Cu toate acestea, mai multe opțiuni de culoare ar putea fi disponibile în timpul lansării, dar și după.

TÜV Rheinland fost fondată în 1872 și are sediul în Koln, Germania. Este una dintre cele mai respectate instituții de testare și certificare din lume. Are filiale la nivel global pe toate continentele și ~20.000 de angajați în Germania și în lume.

Fit 3 ar putea avea suport GPS, ceea ce nu aveau precedentele Galaxy Fit și Galaxy Fit 2. În plus, se pare că sistemul de operare Android va fi la interior în loc de FreeRTOS aflat pe modelele anterioare. Se zvonește, de asemenea, că Galaxy Fit 3 are spațiu de stocare încorporat și suport autonom pentru redarea muzicii.

În prezent nu se știe prețul lui Samsung Galaxy Fit 3. Cu toate acestea, ar putea fi mai scump decât Galaxy Fit 2 lansat în urmă cu trei ani. În plus, nu avem detalii despre momentul în care Samsung plănuiește să lanseze acest tracker de fitness. Având în vedere că în ianuarie va fi lansată seria Galaxy S24, nu este exclus să vedem și debutul lui Galaxy Fit 3 în același timp.