Brățara de fitness Samsung Galaxy Fit disponibilă în mai multe țări

1051

Samsung a lansat, mult așteptata brățară de fitness, Galaxy Fit pe unele piețe selectate din lume. Deocamdată aceasta a debutat, printre altele în Spania, Olanda, Italia și Coreea de Sud. Când a fost anunțată în februarie, Samsung a confirmat că brățara Galaxy Fit va fi versiune mai scumpă a dispozitivului Samsung Galaxy Fit-e.

Prețul la care va fi comercializat Samsung Galaxy Fit va fi de 100 de euro în țările din Europa. În Coreea de Sud, Galaxy Fit costă 118.800 won, ~ 90 de euro. Este posibil ca la acest preț să fie vândut tracker-ul Galaxy Fit și în alte țări din Asia unde va fi comercializat. Galaxy Fit a fost, de asemenea, anunțat oficial în Japonia, iar site-ul Amazon din această țară a început pre-comenzile cu data de livrare 13 iunie. În Japonia prețul va fi de 12.830 yeni ~ 106 €.

Galaxy Fit și Galaxy Fit-e sunt aproapiate în privința specificațiilor

Versiunea mai ieftină a brățării de fitness Galaxy Fit-e a fost lansată la începutul acestei luni în unele țări din Europa și costă 39,99 €. În Coreea de Sud, Samsung a lansat Galaxy Fit-e la un preț de 49.500 won, aproximativ 37 euro. Tracker-ul Galaxy Fit ar trebui, de asemenea, să fie disponibil pe mai multe piețe în perioada imediat următoare conform SamMobile. Acesta vine în două nuanțe, negru și argintiu și cântărește doar 24 de grame.

În ciuda unui decalaj privind prețul, cele două brățări Samsung sunt aproape la fel de capabile ca trackere de fitness. Ambele pot urmări activități cum ar fi ciclismul, drumeții și alergări. Au certificare de militară MIL-STD-810G și certificarea 5ATM. Cu aceasta din urmă sunt rezistente la apă timp de până la 10 minute la o adâncime de 50 de metri. De asemenea, beneficiați de detectarea automată a mișcării, precum și de urmărirea somnului, a stresului și a ritmului cardiac cu ambele dispozitive. Puteți vedea ce trebuie să știți despre cele două pe pagina noastră din iLoveSamsung.

Fit vine de la Fitness. Fitness-ul reprezintă o activitate fizică, motrică, prin care o persoană obține o stare de bine indiferent de condiția sa anatomică, fiziologică sau psihică. Fitness-ul cuprinde tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și îngrijit. Intră aici alimentația și practicarea sportului.

Galaxy Fit cu ecran Full Color de 0,95 inch

Cu toate acestea, cele două brățări Samsung diferă semnificativ în mai multe aspecte hardware. Galaxy Fit are un afișaj AMOLED de 0,95 inch Full Color și oferă o baterie de 120 mAh și NFC la bord. Modul inteligent de purtare oferă o monitorizare îmbunătățită a somnului și o gestionare inteligentă a stresului. Are și capacitatea de a afișa un ceas dublu atunci când un utilizator intră într-un alt fus orar. Este disponibil în opțiunile de culoare Black & Silver. Aceleași culori sunt disponibile și pe Samsung Galaxy Fit-e plus culoarea galbenă.

Galaxy Fit-e are un afișaj PMOLED monocrom de 0,74 inch, precum și o baterie mai mică, de 70 mAh. De asemenea, Samsung Galaxy Fit vine cu interacțiuni de notificare, în timp ce aplicația Fit-e acceptă numai notificările primite fără opțiunea de a răspunde. Fit-e va urmări ritmul cardiac doar la antrenamente și alte activități. Nu urmărește ritmul cardiac 24/7 la fel ca Galaxy Fit.

Samsung a introdus ambele benzi inteligente  de fitness în februarie împreună cu Galaxy Watch Active, seria Galaxy S10, Samsung Galaxy Fold și căștile wireless Samsung Galaxy Buds. Toate acestea sunt deja disponibile pe piață.