Samsung Galaxy Fold 2, au apărut variantele de culoare și unele detalii

913
Sursa Foto: via gizmochina.com

Se știe că Samsung lucrează la urmașul de drept al telefonului pliabil Galaxy Fold 2. Compania sud-coreeană este de așteptat să pună pe noul telefon pliabil mai funcții decât pe Fold-ul original, care a debutat ca primul telefon pliabil al firmei în 2019. Prin intermediul GizmoChina aflăm mai multe informații despre noile funcții care vor fi disponibile pe Fold 2.

Am aflat, de asemenea, că Galaxy Fold 2 va veni în două ediții color, precum Martian Green și Astro Blue. Disponibilitatea acestor variante de culoare poate varia în funcție de piețe. Variantele de culoare menționate anterior au fost planificate mai întâi pentru Galaxy Fold original. Cu toate acestea, compania a renunțat la ele în favoarea Space Silver și Cosmos Black.

Samsung Galaxy Fold 2 nu va avea S-Pen

Se preconizează că Galaxy Fold 2 va fi mai ușor decât dispozitivul de anul trecut. Site-ul sus amintit menționează în mod specific că Fold 2 va cântări 229 de grame. Samsung Galaxy Fold original cântărește aproximativ 260 de grame. Au fost mai multe zvonuri, am scris și noi, că Fold 2 va fi echipat cu stilou S-Pen. Conform noilor informații, care au ca sursă Coreea de Sud, următorul telefon pliabil Samsung nu va veni cu un S-Pen.

Designul exterior al pliabilului Galaxy Fold 2 ar putea fi același cu modelul predecesor. Acesta nu are legătură cu Samsung Galaxy Z Flip. Galaxy Fold are un ecran exterior de 7,3 inch. Aflăm că succesorul său va avea un afișaj extern mai mare. În cele din urmă, gigantul tehnologic sud-coreean este programat să producă în masă noul Fold 2 puțin mai repede decât a făcut-o pentru modelul predecesor.

Memoria internă sau spațiul de stocare este instalat de producător, 32, 64 sau 128GB. Aici este instalat sistemul de operare, aplicațiile preinstalate și alte programe software de sistem. Cantitatea totală de stocare internă nu poate fi mărită sau micșorată de către utilizator. Poate fi extinsă cu un microSD.

Producția în masă a pieselor Galaxy Fold 2 poate începe până la jumătatea lunii mai. În acest fel primele telefoane gata pentru comercializare ar putea fi gata până în iunie. Se speculează că Samsung ar putea planifica lansarea viitorului telefon pliabil alături de seria Galaxy Note 20 în luna august. Galaxy Fold 2 poate include o variantă mai ieftină, va avea o capacitate de stocare 256GB. Fold-ul original este disponibil numai în versiunea de stocare de 512GB.