Samsung Galaxy M33 5G: posibilă lansare luna viitoare

252
Samsung Galaxy M33 5G posibila lansare luna viitoare
Sursa Foto: SamMobile.com

Ca de obicei, după lansarea flagship-urilor, Samsung intră încet în ritmul lansării altor dispozitive. În lunile următoare, vom vedea mai multe lansări de smartphone-uri de gamă medie și buget de la Samsung. Recent, Galaxy A23 4G a apărut pe site-ul oficial al companiei din Rusia. Alte telefoane au fost, de asemenea, găsite pe mai multe site-uri web de certificare. Acum avem informații despre Samsung Galaxy M33 5G.

Potrivit informațiilor publicate de SamMobile, Samsung este pregătit să lanseze telefonul Galaxy M33 5G  în India luna viitoare. Făcând calcule, suntem la doar câteva săptămâni distanță de dezvăluirea oficială a noului dispozitiv. Compania va lansa smartphone-ul Samsung Galaxy M33 în variante de conectivitate 4G și 5G.

O singură variantă de Samsung Galaxy M33 5G va fi lansată inițial

Cu toate acestea, mai multe informații recente indică faptul că doar versiunea 5G a telefonului va fi lansată inițial. Galaxy M33 a apărut deja pe site-ul de referință Geekbench, dezvăluind câteva specificații ale dispozitivului. În special, este vorba despre procesorul Samsung Exynos 1200, care va alimenta telefonul și va fi cuplat cu 6GB de memorie RAM. Ar putea exista și o variantă de 8GB RAM a lui Galaxy M33 5G.

Galaxy M33 5G va avea un ecran AMOLED Full HD+ de 6,5 inch (16,51 cm). În departamentul foto Samsung Galaxy M22 5G va avea patru camera la spate, cu una principală de 64MP. Camera principală va fi însoțită de una cu unghi ultra-larg de 8MP, una macro de 5 MP și o cameră de adâncime de 2MP. În față, pentru selfie și apeluri video, Samsung Galaxy M33 5G va avea o cameră de 13MP.

Camera de adâncime de pe un smartphone analizează o scenă și poate determina distanța și adâncimea obiectelor din acel mediu. Camera permite detectarea în timp real a adâncimii pentru un efect bokeh mai bun în imagini.

În ceea ce privește software-ul, telefonul va veni cu sistemul de operare Android 12 și One UI 4.0 din cutie. Galaxy M33 5G va fi alimentat de o baterie foarte mare de 6.000 mAh. O astfel de baterie de 6.000mAh se află pe mai multe smartphone-uri din seria Galaxy M, printre care și Galaxy M42 5G disponibil și în Europa. Bateria lui Galaxy M33 5G va avea încărcare rapidă de 25W. Se speculează că încărcătorul nu va fi inclus în cutie.