Samsung Galaxy M54 5G va avea o cameră de 108MP

289
Samsung Galaxy M54 5G va avea o camera de 108MP
Sursa foto: via androidheadlines.com

Samsung are în lucru un nou smartphone de gamă medie cu o cameră de 108MP. Este vorba despre Samsung Galaxy M54 5G care va fi lansat în următoarele luni, cu o cameră principală de 108MP. Este o cameră mult mai mare decât cea de 50MP găsită pe spatele lui Galaxy A54 care va fi lansat pe 15 martie.

Dispozitivele din seria Galaxy M de la Samsung nu sunt la fel de disponibile la nivel global ca telefoanele Galaxy A. Compania vinde în primul rând aceste telefoane pe piețele mai puțin dezvoltate, unde prețul mai mic contează cel mai mult. Deloc surprinzător, telefoanele din seria Galaxy M sunt mai ieftine decât omologii lor din seria Galaxy A. Cu toate acestea, Galaxy M53 5G a fost făcut mai bun de Samsung din unele puncte de vedere decât Galaxy A53. A sosit cu o cameră de 108MP, în timp ce acesta din urmă a primit una de 64MP.

Cameră de 108MP pe Samsung Galaxy A54 5G

Știm că Samsung Galaxy A54 va avea o cameră principală de 50 MP în acest an. Prin acest „downgrade”, ne referim la un senzor cu rezoluție mai mică și nu neapărat o calitate mai proastă a imaginii. Rezoluție mai mare nu înseamnă întotdeauna fotografii mai bune. Nu ar fi fost surprinzător dacă compania ar fi făcut același lucru cu Galaxy M54 5G. Dar nu a fost să fie. Noul model premium Galaxy M va păstra camera foto de 108MP a predecesorului său.

Galaxy A73 a venit și el cu o cameră de 108MP anul trecut. Dar, având în vedere că firma coreeană întrerupe gama Galaxy A7x, Galaxy M54 5G ar putea fi singurul smartphone Samsung de gamă medie cu o cameră de rezoluție ultra-înaltă în acest an. Nu există alte dispozitive în curs de dezvoltare care să primeasc această cameră. Samsung Galaxy A54 5G va fi cel mai premium dispozitiv Galaxy de gamă medie în acest an.

„M” (litera M vine de la Magic) – sunt modele de înaltă-performanță la un preț atractiv, economic. Seria „Galaxy M” face parte dintr-o gamă Samsung mai veche. Din anul 2019 Samsung a relansat seria M cu telefoane entry-level.

Momentan despre Galaxy M54 5G știm că va avea același procesor Exynos 1380 ca și omologul său Galaxy A. Ne așteptăm la 8GB de RAM, 128GB stocare și o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 25W. Probabil va avea și un scaner de amprente sub afișaj.

Ne așteptăm la trei camere la spate, probabil aliniate vertical, fiecare cameră ieșind individual în afară din panoul din spate. Compania probabil elimină denivelările camerelor la toate modelele din acest an. Ar trebui să aflăm mai multe detalii despre Galaxy M54 5G, inclusiv randări cu telefonul în următoarele săptămâni. Cel mai probabil lansarea va avea loc în luna aprilie.