Samsung Galaxy M55 5G posibil cu încărcare de 45W

196
Galaxy M55 5G Packs a 45W Charger
Sursa foto: via samlover.com

Samsung a lansat recent cele mai așteptate telefoane emblematice din seria Galaxy S24. Acum gigantul sud-coreean se ocupă de următoarele sale dispozitive ce vor fi lansate în perioada următoare. Între acestea se află și viitorul smartphone de gamă medie: Samsung Galaxy M55 5G.

Se pare că Samsung are în vedere noutăți importante pentru seria Galaxy M. Acest lucru este speculat de o recentă apariție pe site-ul Federal Communications Commission (FCC). Acolo a apărut viitorul Samsung Galaxy M55 cu numărul de model SM-M556B, potrivit SamLover. În afară de numărul de model, FCC a menționat și o baterie fabricată de Ningde Amperex Technology, identificată prin numărul de model HQ-6887NAS.

FCC a testat pe Samsung Galaxy M55 și bateria acestuia folosind un încărcător Samsung de 45W cu numărul de model EP-TA845. Din păcate, momentan, capacitatea exactă a bateriei și viteza de încărcare la Galaxy M55 5G nu sunt cunoscute. Dar faptul că viitorul telefon Galaxy M55 va suporta un încărcător de 45W este o mică surpriză. Așteptările mai mari sunt că acceptă 25W, dar FCC a folosit un încărcător mai robust în timpul testării.

Din informațiile anterioare știm că Galaxy M55 5G va avea o baterie de 6.000 mAh, deci un suport de încărcare de 45W nu este exclus. Pe lângă capacitățile bateriei, FCC a confirmat că Galaxy M55 este eligibil pentru 5G. În plus, are și suport pentru stocare extensibilă, conectivitate NFC, Bluetooth 5 (EDR Enhanced Data Rate) și Wi-Fi 802.11ax.

EDR (Rată de date îmbunătățită) este o specificație Bluetooth. Aceasta oferă o rată (viteză) de date mai rapidă și o durată de viață îmbunătățită a bateriei. Ambele dispozitive trebuie să accepte EDR, caz în care EDR este utilizat automat.

Revenind la informațiile anterioare, Galaxy M55 va fi probabil primul smartphone mid-range care va fi alimentat de un cip Qualcomm. Anterior, Galaxy M55 a fost depistat într-un benchmark online care a identificat numărul modelului SM-M556B. De aici am aflat că va veni cu procesorul Snapdragon 7 Gen 1 și 8GB de memorie RAM. Acest procesor are opt nuclee tactate la până la 2,4 GHz și un procesor grafic Adreno 644. Aproape sigur sistemul de operare Android 14 și interfața Samsung OneUI 6.0 vor fi disponibile din cutie. Cu toate acestea, mai multe dintre specificațiile lui Samsung Galaxy M55 5G nu a fost confirmate încă de Samsung.