O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

396
O noua dovada existentei seriei Samsung Galaxy Note 21
Sursa Foto: via notebookcheck.net

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a fost deloc pe placul fanilor seriei Galaxy Note. Dar, mai multe zvonuri au afirmat că Samsung va lansa cel puțin un model Galaxy Note anul viitor. Acum fotografia unei picturi murale de la un magazin fizic Samsung din Coreea de Sud, cuprinde numele Samsung Galaxy Note 21 5G, alături de alte smartphone-uri Samsung.

Un utilizator Twitter a confirmat că este magazinul Samsung Hongdae Mega Store, unul dintre cele mai mari magazine Samsung din Coreea. Pictura murală care are un logo Google „G” mare pe un fundal alb, are numele mai multor produse Samsung Galaxy. Printre ele și numele Galaxy Note 21 5G și Galaxy Note 21 Ultra 5G. „Opera de artă” are aparent tema „Powered by Android“, iar cele două telefoane sunt menționate între alte nume de dispozitive Samsung, care rulează sau se sincronizează cu sistemul de operare în cauză.

Posibil să avem în 2022 seria Samsung Galaxy Note 21 5G

Prin urmare, Samsung Galaxy Note 21 5G și fratele său Ultra ar putea veni la urma urmei în 2022. Pe de altă parte, pictura așa cum arată conține câteva lucruri care nu susțin această teorie. În timp ce majoritatea denumirilor există, de la Galaxy S21 la Galaxy Books Flex și Ion, unele sunt absente. De exemplu, numele complet al lui Samsung Galaxy Z Fold 2 este foarte vizibil și central, dar succesorul său Z Fold 3 nu se vede nicăieri.

Printre produsele listate sunt Galaxy Z Fold 2, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20, Galaxy Book Flex și Book Ion. Mai sunt acolo Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy S21, Galaxy Buds, Galaxy Fit, seria  Galaxy Tab S7, Galaxy Z Flip și multe altele. Toate produsele menționate au fost lansate, mai puțin Samsung Galaxy Note 21 5G și Note 21 Ultra 5G. Apariția acolo a acestor două dispozitive a dus la speculații că Samsung ar putea lansa anul viitor seria Galaxy Note.

Notebookcheck a fost fondat în 2005 ca un proiect de hobby al a trei austrieci. Se concentrează pe știri și recenzii de laptopuri și notebook-uri. În iunie 2020, ediția în engleză a înregistrat 11,3 milioane de vizite cu 19,9 milioane de pagini afișate.

Seria Galaxy Note 21 nu va fi lansată anul acesta

În plus, Galaxy Fit iese în evidență, în timp ce Fit 2 nu apare pe această fotografie. Prin urmare, este posibil ca cineva de la acest magazin să fi făcut o greșeală în timpul deschiderii magazinului. Conform Noteboocheck, este posibil ca pictura să fi fost comandată înainte ca Samsung să anunțe renunțarea la seria Note.

Suntem siguri că Samsung nu va lansa seria Galaxy Note 21 anul acesta. Nu am auzit nimic despre dezvoltarea telefoanelor și suntem la trei luni de când ar trebui să se lanseze. Înseamnă că de fapt nu sunt în lucru la Samsung. Momentan este încă prea repede pentru a spune sigur dacă seria Galaxy Note a dispărut și în 2022 sau nu.