Acasă Stiri Telefoane și tablete Samsung Galaxy cu rată mare de actualizare

Telefoane și tablete Samsung Galaxy cu rată mare de actualizare

Smartphone-urile cu ecrane cu rată de reîmprospătare ridicată oferă o experiență mai lină și mai fluidă în timp ce navigați în interfața de utilizare, derulați, glisați, măriți și jucați. Samsung a întârziat la petrecere atunci când vine vorba de lansarea dispozitivelor cu afișaje cu rată de reîmprospătare ridicată. Dar în ultimul timp tot mai multe dispozitive Samsung Galaxy vin cu rată mare de actualizare.

Gigantul high-tech sud coreean are acum printre cele mai largi game de astfel de telefoane și tablete. Dacă majoritatea celorlalte mărci au început cu ecrane de 90Hz, Samsung a sărit direct la ecrane cu rata de 120Hz.

Acum că există o mulțime de dispozitive Samsung Galaxy (11, începând din februarie 2021) care au ecrane cu o rată de reîmprospătare ridicată, ne-am gândit că ar putea fi o idee bună să publicăm, via SamMobile, o listă cu toate aceste dispozitive. Este posibil să doriți unul dintre aceste dispozitive, în primul rând datorită ratei mari de actualizare.

Telefoane și tablete Samsung Galaxy cu afișaj cu rată de actualizare mare

Samsung Galaxy S21: Cel mai mic telefon din seria Galaxy S21 are un ecran Dynamic AMOLED dinamic de 6,2 inch. Are rezoluția Full HD+ (2.400 x 1.080 pixeli) și o rată de reîmprospătare variabilă de 120Hz (48Hz-120Hz). Telefonul are certificare HDR10+, afișaj Always-On și un cititor de amprente ultrasonic în-display. Ecranul Galaxy lui S21 este protejat de Gorilla Glass Victus.

Samsung Galaxy S21+: Mijlociul din seria Galaxy S21 are un ecran Dynamic AMOLED 2x de 6,7 inch. Are rezoluția Full HD+ (2.400 x 1.080 pixeli) și un afișaj cu rată de reîmprospătare (48Hz-120Hz). Afișajul are certificare HDR10+, afișaj Always-On Display și un cititor de amprente ultrasonic în-display. Ecranul Galaxy lui S21 este protejat de Gorilla Glass Victus.

Gorilla Glass Victus este produsă de Corning, o companie americană fondată în 1851. Gorilla Glass este un strat de sticlă aluminosilicată de tip alcaliu, subțire, ușoară și rezistentă. Este folosită în principal la smartphone-uri și afișajele pentru laptopuri.

Galaxy S21 Ultra: Galaxy S21 Ultra are un ecran Dynamic AMOLED 2x de 6,8 inch cu rezoluție QHD+. Poate folosi în același timp ecranul la rezoluție QHD+ și rata de actualizare de 120Hz. Suportă o de rată de reîmprospătare variabilă (10Hz-120Hz) pentru a reduce consumul de energie atunci când nu este necesară o rată de reîmprospătare ridicată. Poate ajunge la 1.500 de nits de luminozitate maximă și are certificare HDR10+, afișaj Always-On Display, cititor de amprente in-display și protecție Gorilla Glass Victus.

Seria Galaxy S20, Note 20 Ultra și Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20: Acesta are ecran Dynamic AMOLED 2x de 6,2 inch cu rezoluție QHD+ (3.200 x 1.440 pixeli) și o rată de reîmprospătare de 120Hz. De asemenea, are certificare HDR10+, afișaj Always-On și protecție Gorilla Glass 6. Atât versiunile LTE, cât și cele 5G ale telefonului au un ecran cu o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Samsung Galaxy S20+: Are un ecran AMOLED dinamic de 6,7 inch 2x cu rezoluție QHD+ (3.200 x 1.440 pixeli) și o rată de reîmprospătare ridicată de 120Hz. Poate reda conținut HDR10+ și oferă protecție Gorilla Glass 6 pe ecran.

Galaxy S20 Ultra: Galaxy S20 Ultra are un ecran Dynamic AMOLED 2x de 6,9 ​​inch cu o rata de 120Hz. Are ecran o luminozitate maximă de 1.400 de niți, rezoluție QHD+ și certificare HDR10+.

Samsung Galaxy S20 FE: Are un display Super AMOLED de 6,5 inch cu rezoluție Full HD+ și rata de reîmprospătare de 120Hz. Galaxy S20 FE are HDR10+, iar ecranul este protejat de Gorilla Glass 3.

Galaxy Note 20 Ultra: Galaxy Note 20 Ultra are un ecran dinamic AMOLED 2x de 6,9 ​​inch cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 120Hz și rezoluție QHD+. Afișajul este protejat de Gorilla Glass Victus. Are senzor de amprente in-display, certificare HDR10+ și mod AoD.

Galaxy Z Fold 2 și seria Galaxy Tab S7

Galaxy Z Fold 2: Fold-ul de a doua generație Samsung are două ecrane, un ecran Super AMOLED de 6,23 inch la exterior și un afișaj pliabil Dynamic AMOLED 2x de 7,6 inch în interior. Afișajul interior poate fi pliat și are o rată de reîmprospătare adaptivă de 120Hz. Are rezoluție QXGA+ (2.208 x 1.768 pixeli), certificare HDR10+ și protecție Ultra Thin Glass (UTG). Afișajul exterior are o rată de reîmprospătare de 60Hz.

Galaxy Tab S7: Galaxy Tab S7 folosește un ecran LCD de 11 inch cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Are rezoluție QHD+, certificare de redare HDR10+ și 500 de niți luminozitate maximă.

Galaxy Tab S7+: Galaxy Tab S7+ are un ecran Super AMOLED de 12,4 inch cu o rată de reîmprospătare de 120Hz și rezoluție QHD+.

Samsung lansează, de asemenea, încă trei smartphone-uri cu ecrane cu rată de reîmprospătare ridicată luna viitoare. Galaxy A52 4G și Galaxy A72 4G vor avea afișaje Super AMOLED de 90Hz, în timp ce Galaxy A52 5G va avea un display Super AMOLED de 120Hz.

Stiri

Samsung Galaxy S21 FE va fi cel mai ieftin model din seria Galaxy S21

Samsung a lansat Galaxy S20 Fan Edition, ca model entry-level din seria high-end Galaxy S20. Dispozitivul a fost echipat cu un afișaj...

Specificațiile lui Galaxy A52 5G și programul de actualizare îl fac irezistibil

După ce seria Galaxy S21 a devenit realitate, acum cele mai așteptate telefoane Samsung nu sunt cele pliabile. Lumea este extrem de...

Galaxy A52 5G și Xcover 5 vor primi actualizări lunare de securitate

Samsung va lansa în curând pe Galaxy A52 5G și Xcover 5. Apoi cele două modele, foarte probabil alături de Galaxy A72...

Actualizări Samsung din martie: toate detaliile + ce telefoane vor primi

Noua lună este doar la început și detalii despre noile actualizări Samsung din martie au fost deja anunțate. Mai jos puteți citi...

Samsung a primit din nou BestBrands și premiul German Service

Samsung a câștigat din nou recunoașterea clienților și trofeul BestBrands în Germania. Institutul German pentru Calitatea Serviciilor (DISQ) și Ntv recompensează extinderea...

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...