Seria Samsung Galaxy S a împlinit 10 ani – La mulți ani!

917
Sursa Foto: AndroidPolice.com

Cu zece ani în urmă pe 29 iunie 2009, o companie numită Samsung a lansat un telefon numit Galaxy (fără „S”). Acest telefon rula pe noul sistem de operare Android al companiei Google. Un telefon modern pentru acea vreme ca specificații și design. A fost prima ieșire în lumea a unei serii ce avea să se numească mai târziu Samsung Galaxy S și va deveni celebră.

La aniversarea seriei Galaxy S, din partea noastră – La mulți ani!

Micuțul telefon Samsung, raportat la ce avem azi, avea numărul de model GT-I7500. Dispunea de un display de 3,2 inch și o rezoluție de 320×480 pixeli. Un procesor single-core de 528 MHz, o memorie RAM de 128 MB, o memorie internă de 8 GB, o cameră foto de 5 MP, suport GSM / HSDPA și o mufă pentru căști de 3,5 mm erau în dotare. Acest ultim detaliu a fost un punct important în vânzările din 2009 ale acestui telefon.

Samsung Galaxy S, o serie celebră la nivel mondial

Primul model cu litera „S”, Galaxy S (GT-I9000) a fost lansat cu aproape un an mai târziu, pe data de 2 iunie 2010. Samsung a văzut într-adevăr că afacerea cu smartphone-uri merge bine și a trecut la modelul Galaxy S II (GT-I9100), lansat în aprilie 2011. A fost începutul unei serii Galaxy S care a devenit apoi celebră în toată lumea. Astăzi Samsung este pe primul loc în lume în materie de smartphone-uri iar seria Galaxy S are partea leului. Cu design de super-clasă cu specificații extraordinare, toată lumea își dorește un smartphone din seria Galaxy S. Nu trebuie să uităm că aceste prime telefoane Galaxy S au pus bazele unei serii ce va deveni faimoasă la nivel mondial.

Impactul seriei Samsung Galaxy asupra designului telefonului este foarte greu de evaluat. Seria Galaxy S a avut parte de o transformare fantastică. Începând cu modelul Galaxy S3, Samsung a rămas în cele din urmă la un design pe care a început să construiască imaginea viitoarei serii Galaxy S. Imagine care a rămas în mintea cumpărătorilor.

„Inspire the World, Create the Future”

Pe telefoanele următoare gigantul tech a început să introducă tot mai multe caracteristici și noutăți tehnologice. Unele dintre aceste caracteristici cum ar fi, designul, calitatea și rezistența la apă și praf, au devenit cerințe fundamentale pentru telefoanele emblematice din seria Galaxy S. Multe dintre aceste lucruri au fost rezervate doar acestei serii. Designul Samsung, cu ecrane tot mai mari, a schimbat definitiv imaginea telefonului mobil și a fost preluat de toți producătorii de telefoane din lume. Nu putem să nu amintim aici câteva dintre cele mai celebre telefoane apărute în această extraordinară serie Galaxy S. Samsung Galaxy S5, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S10.

De ani de zile, seria Galaxy S s-a luptat cu Apple pentru poziția # 1 pe listele „best of”. Numele Galaxy a fost extins de Samsung mult dincolo de telefoanele mobile. Acum include și tablete, smartwatch-uri, alte dispozitive portabile și chiar căști (Galaxy Buds). În timp ce așteptăm cu toții următoarea stea din galaxia Samsung, este bine să ne uităm din când în când și în urmă. Putem vedea de unde vin aceste telefoane și nu ne putem închipui unde vrea Samsung să ajungă.

Samsung este ghidat de o filozofie simplă, valori puternice și standarde etice înalte care ne ghidează în munca noastră în fiecare zi. În tot ceea ce facem, ne străduim pentru a ajuta oamenii să trăiască o viață mai bună„. Am citat din filozofia și crezul companiei sud-coreene.

Viziunea companiei Samsung Electronics pentru viitor este: „Inspire the World, Create the Future”.

La mulți ani Galaxy S!