Seria Samsung Galaxy S10 a intrat în programul One UI 4.0 beta

349
Seria Galaxy S10 primeste actualizarea One UI 4.0 bazata pe Android 12
Sursa Foto: via phonearena.com

Dacă sunteți proprietarul oricăruia dintre modelele Galaxy S10 din 2019 acum aveți parte de o bucurie. Seria Samsung Galaxy S10, chiar dacă ați crezut că este deja veche, participă de ieri la cea mai recentă testare beta One UI de la Samsung. Sigur că, în cele din urmă va primi și interfața stabilă One UI 4.0 și sistemul de operare Android 12.

Pentru cei care nu știu, One UI 4.0 este cea mai recentă versiune a interfeței Samsung pentru telefoanele Android. Samsung One UI 4.0 a fost concepută pentru a aduce toate caracteristicile sistemului de operare Android 12 pe dispozitivele compatibile. Seria Samsung Galaxy S10 este compusă din Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10 5G și galaxy S10e. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la seria Samsung Galaxy S10!

Seria Samsung Galaxy S10 în program beta pentru One UI 4

Ieri am scris despre lansarea programului One UI 4.0 beta pentru seria Note 10. Acum avem o veste incitantă pentru utilizatorii unuia dintre modelele din seria Galaxy S10. Programul beta One UI 4.0 a fost lansat și pentru seria Galaxy S10, conform PhoneArena. One UI 4.0 bazată pe Android 12 aduce noul design Material You, precum și alte funcții utile, cum ar fi derularea capturilor de ecran (abilitatea de a captura o pagină lungă în o singură captură de ecran) și alte îmbunătățiri ale caracteristicilor existente.

Ieri, Samsung a făcut anunțul pe versiunea coreeană a site-ului său că este în căutare de „participanți beta pentru seria S10 (inclusiv S10 5G)” pentru One UI 4.0. Deși este destinat inițial utilizatorilor coreeni, ne așteptăm ca programul beta să fie extins și pe piața americană, europeană și asiatică în următoarele zile. De la început programul beta pentru One UI 4.0 a fost lansat în șapte țări. Acestea sunt Coreea, China, Germania, India, Polonia, Marea Britanie și Statele Unite.

Din secolul al IV-lea î.Hr. timp de aproximativ 1.000 de ani, India a fost singura sursă de diamante din lume. În secolul al XVIII- lea, mai multe zăcăminte de diamante au fost descoperite în Brazilia și, la scurt timp, în Africa de Sud.

Modelele din seria Samsung Galaxy S10 din 2019 sunt cele mai vechi telefoane Samsung care vor primi această actualizare. Telefoanele mai vechi din seria Galaxy S din 2018 și anterioare rămân cu versiunea One UI 3.1 .1. Seriile Galaxy S20 și Galaxy S21 s-au alăturat deja programului beta (seria S21 are deja versiunea stabilă). Acum și seria Galaxy S10 este în acest program.

Lansarea globală stabilă a One UI 4.0 pentru Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e și Galaxy S10 5G ar trebui să aibă loc în ianuarie 2022, promite Samsung.