Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ în variantă Cardinal Red

1220

Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ vin într-o varietate de culori de la alb la albastru la negru la verde și chiar roz. „Micuțul” Galaxy S10e, de fapt un excelent smartphone, chiar vine într-o inedită, interesantă și strălucitoare culoare galbenă – Yellow Canary. O informație de ultimă oră ne spune ca cele două Galaxy S10 și S10+ vor primi o nouă variantă de culoare – Cardinal Red.

Informația a fost dezvăluită de Roland Quandt pe Twitter (@rquandt), împreună cu fotografiile de presă ale variantei de culoare nouă. De fapt, nu este prima dată când am auzit despre un Galaxy S10 în culoare roșie. În februarie, înainte ca telefonul să fie lansat, a existat o fotografie a unui roșu Galaxy S10 numit Cinnabar Red. Din păcate, acestă culoare nu a fost anunțat alături de celelalte variante de culoare. Seria S10 a venit doar în Prism White, Black, Green și Ceramic Black, White.

Samsung Galaxy S10 și S10+ într-un elegant roșu cardinal

Această variantă de culoare este destul de diferită de roșu burgund aflat pe Galaxy S9 / S9+ și Galaxy S8 / S8+. Cardinal Red pare în fotografii mult mai strălucitoare, dar este posibil ca în realitate să arate puțin diferit. Conform site-ului GizmoChina, culoarea Burgund Red are o nuanță mai profundă cu un roșu mai dens. Cardinal Red este o culoare perfectă pentru utilizatorii care apreciază designul de lux.

În afară de vopseaua roșie, nu ar trebui să existe diferențe între această variantă de culoare și celelalte modele, privind specificațiile. Cu toate acestea, există posibilitatea ca noua culoare să fie disponibilă doar pe anumite piețe. La fel a procedat Samsung și când a introdus culoarea Burgund Red, culoare inspirată de vinul roșu din regiunea Burgundia.

Burgundia este una dintre cele 26 regiuni ale Franței. Capitala regiunii este orașul Dijon. Burgundia este o regiune agricolă, renumită în special pentru sale vinurile roșii din regiunile Cote de Nuits și Côte de Beaune. Și vinurile albe din Maconnais și Chablis sunt foarte cunoscute pe plan mondial.

Deși gigantul tech nu a confirmat în mod oficial noua variantă, au apărut mai multe fotografii care au reprezentat telefoanele vopsite în roșu cardinal. Nu există nicio confirmare cu privire la momentul în care Galaxy S10 și S10+ în Cardinal Red vor fi disponibile, indiferent dacă vor fi exclusiv pentru anumiți operatori de telefonie mobilă sau chiar pentru anumite țări. La fel s-a întâmplat cu Samsung Galaxy S8 și Galaxy S9 în Burgund Red, sunt disponibile doar pe anumite piețe.

Anunțarea unei noi variante de culoare a navelor sale emblematice este acum o tradiție pe care Samsung a adoptat-o ​​de ceva vreme. Este o mișcare inteligentă de marketing și un fel de modalitate de a revigora interesul pentru telefoane, la puțin timp după ce au fost lansate.