Samsung Galaxy S11 cu One UI 2.x și o gaură mai mică în afișaj

889
Sursa Foto: Samsung.com

În noianul de știri despre seria Galaxy Note 10, despre Galaxy Watch Active 2 sau Galaxy Tab S6, mai primim și alte noutăți. De data aceasta protagonist este viitorul Samsung Galaxy S11. Și asta mulțumită lui Ice Universe, care, pe Twitter, a publicat o listă cu ceea ce se poate primi următorul smartphone top Samsung.

În primul rând, @UniverseIce susține că modelul Samsung Galaxy S11 este codificat Picasso. Nu este o noutate absolută, am scris și noi pe iLoveSamsung despre acest lucru. Samsung Galaxy S10 (deja pe piață) a folosit numele de cod Beyond în timpul dezvoltării. Beyond 0 pentru Galaxy S10e, Beyond 1 pentru Galaxy S10 și Beyond 2 pentru Galaxy S10+.

Mai multe noutăți pe Samsung Galaxy S11

Iată noutățile confirmate de Ice Universe pentru Samsung Galaxy S11:

  • Numele de cod Picasso – deja știut
  • Actualizarea substanțială a departamentului foto
  • Noul One UI 2.x bazat pe Android Q
  • Orificiul din afișaj mai mic decât la Galaxy Note 10

Nu este încă destul de clar dacă sistemul de numerotare folosit pentru seria Galaxy S10 va fi valabil și pentru Picasso. Dar, pentru că a folosit anterior această codificare, sunt șanse ca Samsung să recidiveze. Probabil, în funcție de câte modele de Samsung Galaxy S11 vom avea, atâtea numere vor fi alocate la Picasso.

Picasso pe numele, Pablo Ruiz Picasso (1881 – 1973) a fost pictor, grafician și sculptor spaniol. Operele sale includ picturi, desene, grafică, sculpturi și lucrări de ceramică al căror număr total este estimat la 50.000. În 2015, lucrarea sa Les Femmes d’Alger a fost vândută în cadrul unei licitații cu 179,4 milioane de dolari.

Conform HDBlog.it, Universe Ice susține că Galaxy S11 va veni cu o „îmbunătățire substanțială a camerei”. Momentan nu există detalii suplimentare despre acest lucru. Cel mai probabil, seria Samsung Galaxy S11 va folosi o configurație similară cu Galaxy Note 10. Aceasta are o cameră frontală și triple-camera la spate, cu un senzor ToF inclus pentru Galaxy S10+ 5G.

Cu noul sistem de operare Android Q, versiunea 2.0 a lui One UI va ajunge, de asemenea, pe gama Samsung Galaxy. Dar, Samsung Galaxy S11 este programat pentru apariție în primul trimestru al anului viitor. Este posibil ca o variantă One UI 2.1 să fie disponibilă până atunci. Interfața One UI 1.0 a debutat cu Android 9 Pie cu seria Galaxy S10 și a fost urmată de One UI 1.1.

Posibil o cameră în afișaj mult mai performantă

Referitor la gaura din afișaj pentru camera frontală, Ice Universe afirmă ca va fi mai mică. Încă nu se știe ce cameră va amplasa Samsung în partea frontală pentru autoportrete și apeluri video. Pe Galaxy S10+ frontal există dual-camera 10 MP cu diafragma f / 1,9 și 8 MP cu f / 2,2. Este clar că Galaxy Note 10 va avea o singură cameră frontal. Probabil acesta va merge pe Samsung Galaxy S11, cu mai mulți megapixeli și o deschidere a diafragmei sub f / 1,9.

În momentul de față, este totuși devreme să știm noile caracteristici care vor fi implementate pe Galaxy S11. Probabil mai multă memorie RAM și stocare. Samsung a început recent producția în masă a modulelor de memorie LPDDR5 de 12 GB. Nu suntem siguri nici de numele „S11”. Samsung a declarat că pronunțarea unui număr peste zece este mai greoaie. Posibil să avem schimbări și aici. Cu siguranță vor exista toate îmbunătățirile legate de „bunăstarea digitală” pe care Google le-a anunțat în cursul conferinței din luna mai.