Acasă Stiri Samsung Galaxy S20+ 5G Olimpic Edition, pentru sportivii olimpici

Samsung Galaxy S20+ 5G Olimpic Edition, pentru sportivii olimpici

Toată lumea din domeniu știe că smartphone-urile Samsung din seria Galaxy S20 au fost deja lansate. Ei bine, pe lângă anunțarea celor trei telefoane Galaxy S20, Samsung a anunțat și o ediție specială a lui Galaxy S20+ 5G, una făcută special pentru sportivii olimpici.

Numele oficial al acestui smartphone este Galaxy S20+ 5G Olympic Games Athlete Edition. Este practic un smartphone Samsung Galaxy S20+ 5G cu logo-ul olimpic pe spate, potrivit AndroidHeadlines. Mai are și ceva conținut cu teme și imagini olimpice adăugat pe telefon. Următoarele Jocuri Olimpice de vară vor avea loc la Tokyo, Japonia.

Galaxy S20+ 5G Olympic Games Athlete Edition în Mirror Gold

Ediția sportivă a Jocurilor Olimpice, Samsung Galaxy S20+ 5G oferă un finisaj auriu mat „Mirror Gold”. În plus, există inele olimpice din partea din spate a panoului pentru a arăta un aspect distinct. Aceste lucruri nu se găsesc pe modelele obișnuite Samsung Galaxy S20+. Culoarea telefonului este de asemenea diferită. Este o variantă de culoare „Mirror Gold”. Partea din spate este în această culoare „Mirror Gold”, așa cum o numește Samsung, în timp ce partea din față este neagră.

Nu este prima dată când Samsung anunță un smartphone ediție specială pentru jocurile olimpice. Compania a procedat la fel cu Galaxy Note 8 pentru Jocurile Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud. De fapt, anul trecut compania a anunțat Samsung Galaxy S10+ Olimpic Games în opțiunea Prism White color pentru a sărbători Jocurile Olimpice de la Tokyo. Aceste variante au fost disponibile doar sportivilor și același lucru se va întâmpla sigur și cu acest model.

Jocurile Olimpice au fost atestate documentar pentru prima dată în 776 î.Hr. la Olympia, Grecia și s-au desfășurat până în anul 393. După 1.500 de ani de întrerupere, în 1896, la Atena, au fost reluate Jocurile Olimpice. Artizanul acestei reluări a fost francezul Pierre de Coubertin.

Samsung a anunțat trei modele de Galaxy S20, Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra. Toate aceste dispozitive vin cu suport 5G iar Galaxy S20 și Galaxy S20+ și în variante 4G. Prețul lor începe de la 999 USD.

Samsung Galaxy S20 Ultra este cel mai impresionant din seria S20

Toate cele trei telefoane sunt alimentate de Snapdragon 865 / Exynos 990 și sunt dotate cu cel puțin 12GB RAM. Aceasta este singura variantă de memorie RAM pentru Galaxy S20 și Galaxy S20+, în timp ce modelul Galaxy S20 Ultra are și o opțiune de 16GB RAM. Samsung Galaxy S20 și Galaxy S20+ sunt disponibile și într-o opțiune de 8GB de RAM cu procesorul Exynos 990 în Europa, de exemplu.

Modelul „Ultra” este cel mai impresionant din seria S20. Galaxy S20 Ultra are câteva avantaje față de Galaxy S20 și S20+, dar cele trei telefoane sunt destul de similare. Galaxy S20 și S20+ sunt considerabil mai mici ca diagonală decât S20 Ultra și au configurații ale camerei mai puțin impresionante.

Samsung nu a furnizat încă detalii suplimentare despre Galaxy S20+ 5G Olympics Games Athlete Edition. Cu toate acestea, noul model va fi oferit tuturor sportivilor participanți la Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo 2020, care vor începe în 24 iulie. Compania este unul dintre partenerii CIO pentru Olimpiadă, care este de așteptat să aducă peste 11.000 de sportivi la întreceri.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip, stocuri epuizate imediat în SUA și China

Din toate informațiile apărute până acum, Samsung Galaxy Z Flip se vinde foarte bine peste tot în lume. Ieri a fost lansat...

Galaxy S8 și Galaxy Note 8 nu vor fi actualizate cu Android 10

Se întâmplă de multe ori ca stânga să nu știe ce face dreapta. Dar când acest lucru vine de la Samsung este...

Galaxy S20 este primul smartphone cu certificare USB de încărcare rapidă

Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra sunt primele smartphone-uri din lume care au primi certificarea de încărcare rapidă de...

Samsung ocupă primul loc în piața TV globală pentru al 14-lea an

Samsung Electronics este de 14 ani, inclusiv 2019, pe primul loc din lume în cota de piață la televizoare. Datele au fost publicate...

Samsung Electronics a investit puternic în cercetare și dezvoltare în 2019

Samsung Electronics a cheltuit o sumă masivă pentru cercetare și dezvoltare în 2019, conform ultimelor date publicate de companie. Acest lucru s-a...

Ecranul Samsung LED Onyx Cinema a ajuns și în Australia

Samsung a lansat ecranele LED Onyx Cinema în 2018, de atunci acestea au ajuns peste tot în lume. Aproape 20 de cinematografe...

O actualizare la Samsung Health adaugă urmărirea ciclului menstrual

Nu credem că exagerăm când spunem că Samsung Health este una dintre cele mai apreciate aplicații Samsung. Aproape toată lumea se uită...