Peste 10 milioane de Samsung Galaxy S20 FE vândute într-un an!

430
Samsung Galaxy S20 FE
Sursa Foto: SamMobile.com

Primul smartphone Galaxy S Fan Edition de la Samsung este un hit. Ne referim la Samsung Galaxy S20 FE, desigur, și nu la continuarea Galaxy S21 FE care a fost recent lansat. Originalul Galaxy S20 FE (LTE și 5G) este oficial unul dintre cele mai vândute smartphone-uri Samsung Galaxy din 2021. De la lansarea sa în septembrie 2020, Galaxy S20 FE a depășit 10 milioane de vânzări, a confirmat ieri compania.

Aceste rezultate nu ar trebui să surprindă pe nimeni care a urmărit povestea Galaxy S20 FE de la lansare. Telefonul a fost un succes instantaneu și, până la jumătatea lui decembrie 2020, a devenit unul dintre cele mai bine vândute trei smartphone-uri Samsung din SUA. Potrivit SamMobile, a furat mult din vânzările modelelor Galaxy A51, Galaxy A71 și alte produse emblematice mai scumpe.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy S20 FE – peste 10 milioane de bucăți vândute

Acum inevitabil se pune întrebarea: va reuși Samsung Galaxy S21 FE să se apropie de această performanță? Va reuși Samsung să repete succes cu noul model? Nu avem în acest moment răspunsurile. Rămâne de văzut dacă Galaxy S21 FE va avea succesul predecesorului său sau va păta marca Fan Edition. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că Samsung și-a redus așteptările de vânzări pentru Galaxy S21 FE de îndată ce a știut că trebuie să întârzie lansarea telefonului.

În ceea ce privește Galaxy S20 FE, a fost un telefon excelent la lansare și a rămas incredibil de bun și azi. Împărtășește multe cu Galaxy S21 FE, dar cel din urmă nu are spațiu de stocare extensibil, dar vine cu un chipset mai nou și firmware mai bun. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între iPhone 12 și Galaxy S20 FE!

Primul smartphone Galaxy FE a fost varianta recondiţionată a lui Galaxy Note 7 și a fost numit Galaxy Note Fan Edition. Acesta a fost urmașul lui Note 7 lansat în august 2016, confruntat cu probleme grave ale bateriei și retras apoi de pe piață.

Galaxy S20 FE a fost anunțat în septembrie 2020 cu disponibilitate la vânzare din octombrie. Are un ecran cu diagonala de 6,5 inch și procesorul Qualcomm Snapdragon 865 5G la bord. A fost lansat cu Android 10 la bord, a primit actualizarea la Android 11 și One UI 3 la începutul anului trecut. Va primi încă două actualizări Android în viitor, inclusiv Android 12, probabil în prima jumătate din 2022.

În acest moment Galaxy S20 Fan Edition este încă unul din cele mai tentante telefoane pentru cumpărători. Cea mai bună dovadă este numărul mare de telefoane vândute într-un an de Samsung.