Samsung Galaxy S21 FE va fi lansat pe 11 ianuarie!

525
Seria Galaxy S FE
Sursa Foto: via SamMobile.com

Când credeam că povestea lui Samsung Galaxy S21 FE s-a terminat apar noi informații. Am primit acum o nouă dată de lansare pentru telefonul Fan Edition, telefon care a bulversat toate termenele de lansare din acest an. Totul se întoarce la 180 de grade în privința lui Galaxy S21 FE. Nu va fi anulat, ba chiar va fi lansat în 11 ianuarie 2022. Sperăm că așa va fi!

Informația vine dintr-o sursă extrem de credibilă: colegii noștri de la SamMobile. Aceștia citează pe Jon Posser – @jon_prosser, potrivit căruia Samsung Galaxy S21 FE „a fost întârziat” până în ianuarie 2022. Dar, mai mult decât atât, data lansării ar fi fost reprogramată de Samsung pentru 11 ianuarie 2022. Pe lângă acesta și cunoscuții Ross Young și Max Weinbach înaintează aceeași data de lansare.

Lansare în 11 ianuarie 2022 pentru Samsung Galaxy S21 FE

Este posibil ca Samsung să fi dorit inițial să lanseze pe Samsung Galaxy S21 FE în octombrie. Acum această data nu mai este valabilă, potrivit surselor noastre și altor persoane din domeniul telefoniei mobile. Din motive necunoscute – deși ar putea fi legate de lipsa globală de semiconductori – soarta lui Galaxy S21 Fan Edition a fost tot amânată de Samsung. Dar, din fericire pentru entuziaștii Fan Edition, Galaxy S21 FE a reușit să evite anularea și, în schimb, va ajunge 11 ianuarie.

Informații despre Galaxy S21 FE au apărut imediat după ce Samsung a lansat seria Galaxy S21 la începutul anului. Deci porțile pentru Samsung Galaxy S21 FE erau larg deschise. Samsung chiar nu avea niciun fel de motiv de a nu lansa pe Galaxy S21 FE. Modelul Fan Edition de anul trecut, Samsung Galaxy S20 FE, a fost un succes din toate punctele de vedere pentru companie.

În acest fel lansarea unui urmaș al acestuia din seria Galaxy S21 era așteptată de toată lumea. Galaxy S20 FE are majoritatea caracteristicilor găsite pe modelul mai mic Galaxy S20, dar la un preț mult mai accesibil. Cu ocazia lansării acestuia Samsung a promis că va lansa mai multe variante Fan Edition ale dispozitivelor sale emblematice pentru a aduce caracteristici premium mai multor cumpărători. Se pare că Samsung renunță la telefoanele „Lite” în favoarea Fan Edition.

Fan provine de la cuvântul latin modern fanaticus – „nebun, dar divin inspirat”. Este o persoană care manifestă un interes sau admirație puternică pentru ceva sau cineva. Poate fi o celebritate, un sportiv, o carte, un film sau o anumită marcă.

Seria S22 va fi un concurent serios pentru S21 FE

Din câte se pare Samsung Unpacked Part 2 nu va fi un eveniment de lansare pentru S21 FE. Chiar Ross Young, un expert în domeniul afișajelor, a scris recent că lucrul la Galaxy S21 FE nu a început. Totuși dacă Galaxy S21 FE nu va fi lansat în luna ianuarie, este posibil să nu mai vadă niciodată lumina zilei.

Acum povestea lui Galaxy S21 FE o cunoașteți foarte bine din tot ce am scris în ultimul timp. Dar speranța moare ultima! În acest fel sperăm că în 11 ianuarie 2022 vom face cunoștință cu noul telefon Samsung dedicate fanilor.

Dacă este adevărat, va fi interesant să vedem cum se va comporta în vânzări Galaxy S21 FE anul viitor. Atunci toate privirile vor fi ațintite pe seria pilot Galaxy S22 încă de la începutul anului. Astfel Galaxy S21 FE va trebui să fie lansat la un preț ucigaș, dacă nu, ar putea fi uitat cu ușurință pe rafturi.