Samsung Galaxy S21 FE apare foarte colorat în fotografii neoficiale

472
Samsung Galaxy S21 FE apare foarte colorat in fotografii neoficiale
Sursa Foto: via techradar.com

Toate indicațiile arată că Samsung Galaxy S21 FE va fi lansat în luna august. Au apărut multe informații despre acest smartphone în ultimul timp și avem astfel o idee despre cum va arăta, mai puțin ce specificații va aduce pe piață. Acum au apărut mai multe fotografii, via Evan Blass, în care vedem modelul Fan Edițion a lui Galaxy S21 într-o paleta largă de culori.

Pozele au fost postate de Evan Blass pe Twitter. Din câte se pare fotografiile au fost făcute după planurile viitorului telefon care dezvăluie designul și dimensiunile. În acest fel fotografiile promoționale reale ale companiei Samsung vor arăta diferit, dar nu foarte mult. Pe cât de interesante sunt randările, ele nu ne spun cu adevărat nimic nou despre ce să ne așteptăm de la receptor. Va semăna foarte mult cu Galaxy S21 din punct de vedere estetic, deși va fi vândut la un preț semnificativ mai mic.

Așa cum am văzut în scurgerile anterioare, Galaxy S21 FE este setat să vină în opțiuni de culoare care se extind pe toată partea din spate a telefonului. În acest fel nu va exista o nuanță diferită sau măcar apropiată pe modului camerelor foto spate. Sunt informații că acest modul va avea trei camere și un bliț LED.

Samsung Galaxy S21 FE în negru, alb, violet și verde-măslin

Am auzit multe despre acest smartphone, deși nimic nu este sigur până când Samsung nu lansează oficial dispozitivul. Acesta va fi succesorul lui Samsung Galaxy S20 FE, care a debutat în octombrie 2020. Printre scurgerile și zvonurile despre telefon, existat o sugestie că Galaxy S21 FE va veni cu cip-setul Snapdragon 888. Alături de acesta vor fi la bord și 6GB de memorie RAM – o specificație destul de decentă.

Culorile pentru Galaxy S21 FE includ negru, alb, violet și verde-măslin, potrivit TechRadar. Cel puțin din fotografii culoarea neagră arată foarte întunecată, iar culoarea albă pare a fi extrem de strălucitoare. O culoare interesantă prezentată în randări este violetul.

MIL-STD-810H abordează o gamă largă de condiții de mediu care includ: Presiune scăzută; Expunerea la temperaturi ridicate / scăzute și șocuri de temperatură; Ploaie; Bacterii; Atmosferă explozivă; Vibrația focurilor de armă și vibrații aleatorii.

Alegerile culorilor include una cu aspect neobișnuit cel puțin până acum: verde-măslin. Această culoare va face ca Samsung Galaxy S21 FE să arate ca un telefon pentru armată. Cine știe poate că până la urmă acesta va fi certificat și MIL-STD 810H pentru a fi folosit și de serviciile guvernamentale și armata SUA. La fel a fost cazul lui Samsung Galaxy S20 Tactical Edition.

În aceste fotografii vedem și designul telefonului. Seamănă cu modelul mai mic Galaxy S21, cu un design aproape fără rame în față și un modul spate cu trei camere în partea stângă sus.

Nu sunt multe informații despre specificațiile hardware reale pentru Galaxy S21 FE. Singurul lucru știut este despre o baterie de 4.500mAh, comparativ cu bateria de 4.000mAh aflată pe Galaxy S21.