Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

501
Samsung S21 FE un telefon Galaxy mai ieftin este in lucru
Sursa Foto: @OnLeaks

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt mari. Atunci un Samsung Galaxy S21 FE ar trebui să fie smartphone-ul ideal pentru mulți utilizatori. Potrivit ultimelor informații Galaxy S21 Fan Edition este în lucru la Samsung.

Am mai auzit anterior că un Samsung Galaxy S21 FE este în lucru, deci există șanse mari să fie așa. Potrivit TechRadar, care citează surse proprii, S21 FE are numărul de model SM-G990B. Sursele citate de site-ul sus amintit nu sunt sigure de numărul de model, dar având în vedere că Samsung Galaxy S21 are numărul de model SM-G991B, acest S21 FE viitor face parte din aceeași gamă, fiind un telefon puțin inferior modelului Galaxy S21. Deci este foarte plauzibil să aibă acest număr de model.

Posibil un Galaxy S21 FE cu o baterie mai mare

Din păcate, această ultimă scurgere de informații nu ne spune nimic despre telefon, caracteristici sau specificații. Galaxy S21 FE este și într-o poziție interesantă, deoarece Samsung Galaxy S20 FE a fost o alternativă mai ieftină la Galaxy S20, multe dintre degradările sale (cum ar fi un spate din plastic și o rezoluție mai mică a ecranului) se găsesc deja pe modelul Galaxy S21 standard.

Samsung a făcut, de asemenea un model Galaxy S21 mai ieftin decât Samsung Galaxy S20. Deci pentru ca Galaxy S21 FE să fie un downgrade suplimentar s-ar putea ajunge pe un teritoriu mid-range. Din acest moment S21 FE ar putea fi în competiție cu modelele superioare din gama Galaxy A. Nu gândim aici la viitoarele Galaxy A82 sau Galaxy A92.

TechRadar este o publicație online axată pe tehnologie, cu echipe editoriale și redacții în SUA, UK, Australia și India. În ianuarie 2018 TechRadar a fost al 10-lea cel mai popular site de tehnologie din lume! A avut peste 73 de milioane de cititori pe lună.

Acestea fiind spuse, s-ar putea să nu fie o retrogradare din toate punctele de vedere, conform TechRadar. De exemplu, Samsung Galaxy S21 FE poate avea de fapt o baterie mai mare decât modelul Galaxy S21 standard. Deocamdată putem ghici doar unde Samsung ar putea poziționa Galaxy S21 FE. Vedeți ce am dori pe viitorul model S21 al fanilor în articolul nostru din I❤️Samsung.

Sperăm că vom avea o idee mai clară în curând, deoarece mai multe surse spun acum că este în lucru. În acest fel dezvăluirea primelor specificații și a mai multor detalii poate fi doar o chestiune de timp.