Samsung Galaxy S21 Ultra Limited Edition realizată de Caviar

782
Samsung Galaxy S21 Ultra Limited Edition realizata de Caviar
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

Caviar a realizat o versiune personalizată a ediției limitate a Samsung Galaxy S21 Ultra pentru prietenii noștri de la LetsGoDigital. Compania rusă este cunoscută pentru îmbogățirea și decorarea telefoanelor Samsung de ultimă generație cu materiale de înaltă calitate și durabile.

La o săptămână după introducerea seriei Samsung Galaxy S21, Caviar a lansat o colecție de smartphone-uri de lux, bazată pe noul model de top de la Samsung. Caviar a proiectat un model Samsung Galaxy S21 Ultra Limited Edition la cerere pentru LetsGoDigital. A fost fabricat un singur astfel de model, un smartphone de colecție.

Este un mix de două modele existente; partea de sus este un model aligator alb, partea de jos are aceeași structură în fagure de titan negru și întărit ca versiunea Gold Ox. Pentru a menține designul cât mai minimalist și elegant posibil nu a fost pusă coroana care simbolizează marca Caviar. Este o personalizare relativ simplă, fără materiale rare, cum ar fi metal din meteoriți, diamante, aur și alte opțiuni pe care Caviar le oferă.

Samsung Galaxy S21 Ultra Limited Edition personalizat de Caviar

Procesul de producție a durat mai puțin de o lună. Întregul proces, de la comandă până la livrare, a durat aproximativ 6 săptămâni. Smartphone-ul Samsung Galaxy S21 Ultra Limited Edition vine într-o cutie frumoasă din piele albă. Când deschideți cutia o mică sursă de lumină luminează frumos dispozitivul. Vedeți și simțiți că aveți de-a face cu un produs de calitate. Designul arată rafinat și detaliat și conferă deja luxosului Galaxy S21 Ultra un pic de distinctivitate suplimentară.

Modulul camerelor iese puțin mai mult din carcasă decât la modelul original. Acest lucru se datorează faptului că stratul de titan întărit, care înlocuiește panoul din sticlă al Samsung S21 Ultra, este mai gros decât originalul. Adăugarea acestor materiale de înaltă calitate, în principal titan, oferă telefonului o greutate suplimentară.

LetsGoDigital este un site fondat în 1999 și are sediul în Tările de Jos. Este un site scris de profesioniști în domeniul telefoanelor mobile, un site de mare încredere! Nu este afiliat Samsung nici unui alt producător, este independent.

În ceea ce privește funcțiile, acest smartphone oferă exact aceleași funcționalități ca un Galaxy S21 Ultra. Modelul de top de la Samsung oferă mai multe specificații comparativ cu Galaxy S21 și S21+. De exemplu, Ultra este singurul model cu un ecran cu margini rotunjite, rezoluție QHD+ (3200×1440 pixeli) și o rată de reîmprospătare adaptabilă de 120Hz.

Pentru prima dată, această rată de reîmprospătare ridicată poate fi utilizată și la cea mai mare rezoluție a ecranului. Mai mult, este adaptiv, cu alte cuvinte, rata este ajustată automat în funcție de aplicația pe care o utilizați. Ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass Victus. Samsung a revizuit și senzorul de amprentă, care este de 1,7 ori mai mare decât înainte. În practică, noul senzor cu ultrasunete funcționează mult mai rapid și mai precis decât înainte.

Samsung Limited Edition: camere de excepție

Camerele asigură o calitate excelentă a imaginii. Acest lucru se datorează parțial senzorului autofocus cu laser. A fost folosit pentru prima dată pe Galaxy Note 20 Ultra și este capabil să focalizeze mult mai rapid și mai precis decât camera DepthVision utilizată în Galaxy S20+ / Galaxy S20 Ultra. Culorile, contrastul, gama dinamică – totul arată puțin mai frumos cu camerele lui S21 Ultra.

Fotografiile cu zoom arată și ele mult mai bine decât înainte, zoom-ul optic oferă imagini impresionante. De asemenea, noua este posibilitatea de a face fotografii macro de aproape, pentru aceasta este folosit obiectivul unghi larg de 12MP. Rezultatele sunt uimitor de bune, macro-urile arată excepțional de clare și bogate în detalii.

În zona video pentru prima dată, este posibil să înregistrați videoclipuri 4K @ 60fps cu toate camerele. Funcțiile avansate, cum ar fi Directors View și videoclipurile Pro-Grade, vă permit să personalizați orice videoclip. Samsung S21 Ultra Limited Edition are și o camera selfie 40MP.

Cip-set puternic cu software de ultimă oră

Procesorul Exynos 2100 este la bord, omologul Qualcomm Snapdragon 888. Integrat cu un modem 5G oferă performanțe comparabile și consumă mai puțină energie decât Exynos 990. Samsung a făcut, de asemenea, o serie de îmbunătățiri de performanță care se adaugă la viteza și stabilitatea telefonului.

În mod standard, Galaxy S21 Ultra are 12GB de RAM și 128GB de memorie de stocare. Memoria nu poate fi extinsă printr-un card micro-SD! Pentru stocare există opțiunea de 256 sau 512GB.

Samsung S21 Ultra rulează pe sistemul de operare Android 11 și interfața One UI 3.1. Există o mulțime de opțiuni de personalizare disponibile și totul este bine organizat și clar. Software-ul este pur și simplu intuitiv și ușor de utilizat.

Compatibilitatea cu S Pen este, de asemenea, nouă pentru Galaxy S21 Ultra. Deși S Pen este opțional, este cu siguranță un plus util la seria Galaxy S21. Nu numai pentru a lucra creativ, ci și pentru a lucra eficient și productiv. S Pen este mai subțire și mai lung și oferă o potrivire frumoasă la mână. Funcționalitatea este foarte similară cu stylus-urile anterioare, dar Bluetooth nu este acceptat, astfel încât funcțiile la distanță nu sunt disponibile. Nu există un compartiment S Pen încorporat în dispozitivul însuși.

Galaxy S21 Ultra Limited Edition este echipat cu o baterie de 5.000mAh. Încărcarea prin cablu este de 25 de wați. Acesta este în mod clar un punct în care Samsung mai are ceva de făcut. Dacă nu vă deranjează duratele lungi de încărcare, puteți opta și pentru încărcare wireless de 15W. Încărcarea fără fir inversă este, de asemenea, acceptată. Samsung nu mai include un încărcător în ambalajul de vânzare. Din fericire, Caviar include un încărcător Samsung de 25W în cutie. În plus, sunt incluse un cablu USB-C și un certificat internațional de proprietate.

Exclusivitatea are prețul său la Samsung Galaxy S21 Ultra Limited Edition

Telefoanele exclusive de la Caviar nu sunt pentru toată lumea. Multă lume consideră că Samsung Galaxy S21 Ultra este deja foarte scump și așa este. Modelul cu 12GB RAM și 128GB stocare costă 1.250 euro. Varianta Limited Edition personalizată Caviar costă 4.750 €! De fapt, primiți aceleași funcții, dar într-un costum unic.

Este un accesoriu unic și exclusiv, iar atunci când îl țineți în mână aveți senzația de lux, clasă și invincibilitate. Desigur aceste lucruri sunt diferite pentru toată lumea și țin în primul rând de portofel. Orice ai crede despre preț, Caviar știe să fabrice produse de foarte bună calitate. Compania rusă folosește doar materiale durabile și rare, de la titan la aur, pietre prețioase, piele și / sau carbon.

Este de la sine înțeles că materialele determină în mare măsură prețul de vânzare. Un telefon Galaxy S21 Ultra Gold Bar, recent introdus – este disponibil doar pentru un public foarte mic. Are un preț de vânzare cu amănuntul de aproximativ 170.000 USD! Transportul este, de asemenea, gratuit, indiferent de locul în care dispozitivul trebuie expediat.

Galaxy S21 Ultra este modelul de top al Samsung. Acesta este de departe cel mai bun smartphone Samsung pe care îl puteți cumpăra acum. Dispozitivul oferă o experiență fantastică, un ecran luminos și mare și o configurare impresionantă a camerelor. Dar trebuie să menționăm și niște lucruri care nu sunt chiar în regulă. Opțiunea de încărcare rapidă este limitată la 25W cu fir / 15W fără fir. De asemenea, lipsa unui compartiment pentru micro-SD este un dezavantaj. În afară de asta, pur și simplu primești un telefon mobil excelent cu Galaxy S21 Ultra. Varianta Samsung Galaxy S21 Ultra Limited Edition personalizată de Caviar face ca dispozitivul să fie unic și luxos.

SURSĂLetsgoDigital