Samsung Galaxy S22 FE va fi lansat în primăvara anului viitor

302
Samsung Galaxy S22 FE va fi lansat in anul viitor
Sursa foto: via gizmochia.com

Mai multe informații din ultimul timp, le-am publicat și noi, au susținut că Samsung Galaxy S22 FE nu există. Cu toate acestea, o nouă informație apărută ieri dezvăluie că Galaxy S22 Fan Edition există. Se pare că dispozitivul poate veni echipat cu un procesor MediaTek și este posibil să fie lansat în primăvara anului viitor.

Un tweet lansat de un leaker dezvăluie că Samsung Galaxy S22 FE și Galaxy Buds 2 vor veni în curând. Un alt leaker cunoscut, Dohyun Kim, a confirmat sosirea acestor dispozitive, dar a mai spus că Galaxy S22 FE nu se știe când va veni sau dacă va veni. Potrivit GizmoChina, telefonul Galaxy S22 Fan Edition va găzdui un senzor Samsung ISOCELL HM6 de 108MP. Acesta ar trebui să fie o actualizare destul de mare față de camera principală de 12 megapixeli aflată pe Samsung Galaxy S21 FE.

Sunt speculații că următorul eveniment Samsung Galaxy Unpacked 2023 va avea loc pe 1 februarie 2023 la San Francisco. Atunci compania va anunța seria Galaxy S23. Potrivit unui alt tipper (RGcloudS), Samsung va anunța și alte produse la Galaxy Unpacked 2023, precum Galaxy S22 FE și Galaxy Tab S8 FE, dar în a doua parte a Galaxy Unpacked. Totuși credem că aceste dispozitive vor primi o lansare mai discretă la câteva săptămâni după ce seria Galaxy S23 va fi la vânzare.

Samsung Galaxy S22 FE posibil să ia locul lui Galaxy A74

RGcloudS a susținut că Galaxy S2 FE va sosi în locul lui Samsung Galaxy A74. Pentru cei care nu știu, se spune că Samsung lucrează deja la câteva telefoane noi din seria A, cum ar fi Galaxy A14, A24, A34 și A54. Cu toate acestea, nu există știri despre existența lui Galaxy A74, ceea ce sugerează că ar fi putut fi anulat.

MediaTek Inc. este o companie cu sediul în Taiwan, fondată în 1997. Produce cipuri și microprocesoare pentru telefoane, tablete, televizoare, routere Wi-Fi, playere Blu-ray, Internet of Things și alte dispozitive electronice.

Dacă Samsung Galaxy S22 FE se va lansa în locul lui Galaxy A74 vom afla în perioada următoare. Chiar dacă sunt informații că va avea un procesor emblematic MediaTek, nu excludem nici folosirea unui cip Samsung Exynos 2300. În acest fel ne așteptăm și la camera principală Samsung ISOCEL HM6 de 108MP. Astfel ne așteptăm ca Samsung Galaxy S22 FE să coste la fel ca, sau aproape de prețul actualului Samsung Galaxy A73. Acesta a fost anunțat la 490€ la începutul acestui an și acum costă în jur de 430 – 450 euro.

De asemenea, este de așteptat ca Samsung Galaxy Tab S8 FE să aibă același cipset Exynos 2300. Tot din sursele de mai sus am aflat că al doilea eveniment Galaxy Unpacked din 2023, va avea loc în Q3 2023. Atunci vom primi noile pliabile Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5, dar și seria Galaxy Tab S9.