Seria Samsung Galaxy S22: numerele de model au fost dezvăluite

602
Seria Samsung Galaxy S22 numerele de model au fost dezvaluite
Sursa Foto: prin intermediul SamMobile.com

Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra sunt singurele telefoane emblematice non-pliabile pe care Samsung le va lansa anul acesta. Gama Galaxy Note este momentan într-o pauză forțată de Samsung și chiar de împrejurări. În acest fel oricine nu este interesat de pliabilele Galaxy, seria Samsung Galaxy S22 va fi următorul lucru important.

Chiar dacă mai avem aproximativ 6 luni până la seria Samsung Galaxy S22, deja încep să apară informații despre aceasta. Este un semn că în culise Samsung lucrează la viitoarele modele Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Tot anul viitor, dar probabil prin toamnă, vom primi și un model Galaxy S22 FE, cel puțin așa sperăm.

Au apărut numerele de model pentru seria Samsung Galaxy S22

Pe măsură ce ne apropiem de eventuala sosire a seriei Samsung Galaxy S22 primim tot mai multe informații despre noile dispozitive. Am auzit deja câteva informații – Galaxy S22 ar putea avea viteze de încărcare de până la 65W și camere mai noi, inclusiv una de 200MP marca Olympus.

Dacă oricare dintre zvonurile existente se va dovedi sau nu adevărat, vom vedea doar la data lansării oficiale. Între timp, SamMobile a publicat în exclusivitate noi detalii despre viitoarea serie emblematică Samsung. Avem numerele de model ale telefoanelor din seria Samsung Galaxy S22. Conform sursei sus amintite, modelele vor fi Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra. Trebuie să precizăm că în acest stadiu al dezvoltării, numele oficiale sunt provizorii. Iată care sunt numerele de model:

  • Samsung Galaxy S22 – SM-S901x
  • Samsung Galaxy S22+ – SM-S906x
  • Samsung Galaxy S22 Ultra – SM-S908x

Numărul de model este foarte important dacă doriți să actualizați telefonul sau să cumpărați accesorii. Găsiți numărul de model intând în „Setări” > „Sistem” > „Despre telefon”. În cutia telefonului și în manualul de utilizare găsiți numărul de model.

Seria de numere de model Samsung SM-G9xx a debutat cu Galaxy S5, care era SM-G900x. Apoi a continuat în timpurile apropiate cu seria Galaxy S21, cu SM-G991x, SM-G996x și SM-G998x. Pentru Galaxy S22, Samsung pare să fi schimbat cursul – în loc să meargă cu ceva de genul SM-G1000x, Samsung înlocuiește litera „G” cu „S”. Cel mai probabil compania începe o nouă gamă de numere de model cu S9xx pentru următorul deceniu al flagship-urilor Galaxy S.

Aceste numere de model dezvăluie că toate cele trei modele Galaxy S22 vor fi livrate standard cu 5G. Era un lucru de așteptat. Toate modelele emblematice Samsung din 2021 sunt (sau vor fi) pregătite și pentru 5G. Alte specificații sunt deocamdată un mister.