Seria Samsung Galaxy S23 va fi lansată în februarie 2023

504
Seria Samsung Galaxy S23 va fi lansata in februarie 2023
Sursa Foto: androidheadlines.com

După evenimentul de lansare a telefoanelor pliabile din august, care au înlocuit seria Galaxy Note, următorul eveniment Galaxy Unpacked în care vom primi telefoane emblematice va avea loc la începutul anului viitor. Seria Samsung Galaxy S23 se pare că va fi lansată în februarie 2023. Da, la exact un an de la sosirea seriei Galaxy S22, deoarece acele telefoane au fost lansate în februarie anul acesta.

Acestea fiind spuse, acesta nu este tocmai un zvon, o confirmare sau ceva de genul. Ce s-a întâmplat este că bateria lui Galaxy S23+, telefon parte din seria Samsung Galaxy S23, a fost certificată de Safety Korea. Cum poate asta să indice data de lansare a seriei Galaxy S23, vă întrebați? Ei bine, bateria lui Galaxy S22+ a fost certificată acum un an, în septembrie 2021. Parcă ceva se leagă.

Se așteaptă ca procesorul Snapdragon 8 Gen 2 să alimenteze seria Galaxy S23 la nivel global. Samsung este posibil să renunțe la Exynos pentru viitoarele sale smartphone-uri emblematice. Un cip Exynos a fost folosit în Europa doar pentru seria Galaxy S22 și era clar inferior versiunii Snapdragon, în mai multe moduri.

Primul semn concret despre seria Samsung Galaxy S23

Acest lucru, certificarea bateriei lui Galaxy S23+, nu garantează nimic, desigur, dar cu siguranță pare că Samsung își urmează propriile urme. Compania ar putea încă programa o lansare pentru o lună diferită, dar acest lucru este foarte puțin probabil. În orice caz, numărul de model al bateriei este EB-BS916ABY și va fi folosit în SM-S916B, potrivit AndroidHeadlines. Acesta este numărul de model al lui Galaxy S23+, pentru cei dintre voi care țin evidența.

Bateria în sine este produsă de ATL din China (Ningde Amperex Technology Limited). Este aceeași companie care a produs baterii pentru Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4. Samsung a colaborat de mai multe ori cu această companie din China și nu numai pentru telefoane emblematice.

Amperex Technology Limited (ATL) este un producător chinez de baterii fondat în 1999. Are sediul în Hohg-Kong și unități de producție în China. Produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, drone, smartwatch-uri, roboți, etc.

Unii dintre voi s-ar putea să se întrebe care este capacitatea acestei baterii. Ei bine, din păcate, capacitatea este ilizibilă în imaginea furnizată de Safety Korea, așa că nu prea știm încă la ce să ne așteptăm. Bănuim că va fi una de cel puțin 4.500 mAh, cât este pe Galaxy S22+, dar nu ne supăram nici dacă primim una mai mare, cât pe Samsung Galaxy S22 Ultra (5.000 mAh). Gigantul tech sud-coreean va anunța trei smartphone-uri în seria Samsung Galaxy S23. Pe lângă modelul mic Galaxy S23, sunt așteptate Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra. Există, desigur, posibilitatea ca Samsung să facă ceva diferit de data aceasta.