Samsung Galaxy SmartTag debutează alături de seria Galaxy S21

501
Samsung Galaxy SmartTag debuteaza alaturi de seria Galaxy S21
Sursa Foto: @evleaks

Știm că Samsung lucrează de ceva vreme la un nou tracker pentru urmărirea diferitelor obiecte. În ultima vreme, am văzut imagini cu Samsung Galaxy SmartTag și câteva certificări de reglementare ale acestui breloc Samsung. Deși existența acestui tracker Samsung era sigură, un program de lansare pe piață a fost până acum un mister.

Samsung Galaxy SmartTag va debuta la următorul eveniment Galaxy Unpacked pe 14 ianuarie alături de seria Galaxy S21 și Galaxy Buds Pro. Conform celor mai noi informații, Samsung va oferi o pereche de căști wireless Galaxy Buds Pro și trackerul Galaxy SmartTag ca recompensă pentru cei care precomandă un smartphone Galaxy S21 Ultra.

Samsung Galaxy SmartTag cadou la precomanda unui model Galaxy S21

Evan Blass a postat pe Twitter o imagine cu un afiș promoțional pentru seria Galaxy S21. Imaginea sugerează că cei care precomandă un Galaxy S21 Ultra vor primi viitoarele căști Galaxy Buds Pro și Galaxy SmartTag cadou. Afișul ne oferă prima privire clară asupra designului dispozitivului de urmărire a obiectelor Samsung. Informația a ajuns la noi prin intermediului NewsNow.

O altă scurgere a arătat mai multe detalii despre ofertele de precomandă. Samsung va recompensa probabil precomenzile Galaxy S21 și Galaxy S21+ cu un set Galaxy Buds Live și un Galaxy SmartTag. În schimb la precomanda unui Galaxy S21 Ultra va fi făcut cadou noul set Galaxy Buds Pro și Galaxy SmartTag.

UWB este un protocol de comunicație fără fir cu rază scurtă de acțiune. Funcționează prin unde radio la frecvențe foarte mari. Permite o conștientizare spațială și o capacitate direcțională extrem de precise iar dispozitivele mobile înțeleg mai bine mediul înconjurător.

Recent Samsung Galaxy SmartTag, cu numărul de model EI-T5300, a primit aprobarea de reglementare în Indonezia. În plus, Galaxy SmartTag a fost reperat pe baza de date de certificare a NCC din Taiwan. Detalii precum specificațiile și capabilitățile lui Samsung Galaxy SmartTag nu sunt încă cunoscute, doar presupuneri. Cel mai probabil viitorul accesoriu Samsung va fi un tracker bazat pe Bluetooth. În același timp, Samsung ar putea echipa SmartTag-ul cu tehnologie UWB.

Samsung a sugerat recent că va aduce tehnologia UWB (Ultra Wideband) la mai multe dispozitive, iar unul dintre ele ar putea fi foarte bine urmăritorul său de obiecte. „Facilitează localizarea rapidă a lucrurilor care contează cel mai mult, de la cheile dvs. până la portofel – chiar și animalul dvs. de companie”. A scris TM Roh, șeful Samsung Mobile într-o postare de blog în urmă cu aproximativ o lună, conform PocketNow.