Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

409
Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a aparut Google Play Console
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două tablete au fost deja observate pe diferite site-uri de certificare. Ultimele informații susțineau că aceste modele se vor numi Galaxy Tab S7+ Lite și Galaxy Tab S7 XL Lite. Acum, aflăm că această serie va fi numită Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G. Fiind două numere de model, sigur va fi un model mai mic și unul mai mare.

Samsung oferă în prezent smartphone-uri din seria Galaxy S Fan Edition (FE). Aceste modele sunt o versiune redusă a modelelor emblematice, au caracteristici mai puține și vin în diferite opțiuni de culoare. Înainte de lansare, un model Samsung Galaxy Tab S7 FE a vizitat site-ul web Google Play Console. Listarea dezvăluie specificațiile cheie și detaliile de afișare ale viitoarei tablete Samsung. Se va lansa într-o variantă Wi-Fi și 5G. Fiind platformă oficială Google, prezența tabletelor aici sugerează că acesta este noul nume – nu mai sunt S7 Lite sau XL Lite. Probabil Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G va fi noua denumire a seriei Galaxy Tab S7 Lite.

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G – o tabletă destinată fanilor

Conform MySmartPrice, Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G are o rezoluție de 1600 x 2560 pixeli și Android 11. Google Play Console dezvăluie designul frontal și alte specificații ale tabletei. Galaxy Tab S7 FE va veni cu rame ușor mai groase în jurul ecranului, decât seria Galaxy Tab S7. Va avea suport și pentru S Pen. Acesta va veni într-o variantă standard Wi-Fi și un model compatibil cu rețeaua 5G. Cele două dispozitive au numerele de model SM-T737 și SM-736B. Cele două modele au vizitat deja site-ul de certificare Bluetooth SIG anterior.

Vizita pe site-ul Geekbench a sugerat că va include procesorul Snapdragon 750G și 4GB de memorie RAM. Google Play Console confirmă, de asemenea, prezența unui scaner de amprentă. Nu știm capacitatea bateriei pe Tab S7 FE 5G, dar o încărcare rapidă de 45W o așteptăm. Se așteaptă ca tableta să vină cu un ecran LCD, suport S Pen și două camere la spate.

Leonovo este o companie chineză fondată în 1984. A fost înființată cu o investiție inițială de doar 25.000 de dolari. Numele Lenovo vine de la „Le” din „Legende” și „novo” din latinescul novum „nou”.

Cel mai important, dincolo de numele Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G, sunt designul, caracteristicile și specificațiile. Numele este important pentru marketing și ne așteptăm ca tableta Samsung să fie un rival pentru tabletele Apple iPad Air (2020) și Lenovo Tab P11 Pro, acum mai accesibile.

Samsung va organiza un eveniment pe 19 august pentru a anunța trei dispozitive noi. Samsung Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy S21 FE vor fi atunci în prim plan.  Este posibil ca modelele Galaxy Tab S7 FE 5G să nu fie lansate împreună cu aceste telefoane. Mai plauzibilă este o lansare alături de Galaxy Tab A7 Lite din iunie.