Samsung Galaxy Tab S7 FE ajunge în SUA, poate fi pre-comandată deja

405
Samsung Galaxy Tab S7 FE ajunge in SUA, precomenzi din 5 august
Sursa Foto: Samsung

Următorul mare eveniment Unpacked de la Samsung este stabilit pentru 11 august. Dar între timp compania mai are și alte treburi. Zile trecute Samsung a anunțat lansarea în SUA a ultimele sale tablete, Samsung Galaxy Tab S7 FE, 4 și 5G.

Noile dispozitive „Fan Edition” sunt disponibile în SUA la precomandă începând cu 5 august. Samsung Galaxy Tab S7 FE are un ecran LCD de 12,4 inch (31,50 cm), iar stiloul S-Pen al companiei este inclus în cutie. Tabletele, 4 și 5G vor avea, de asemenea, 4GB RAM și 64GB de stocare (extensibilă până la 1TB prin Micro-SD). La bord este sistemul de operare Android 11 și două camere, una de 8MP la spate și frontal una de 5 megapixeli. Varianta Wi-Fi a Tab S7 FE va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 732, în timp ce dispozitivul 5G va fi alimentat de procesorul Snapdragon 750G. Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Light Green și Mystic Light Pink sunt culorile din care puteți alege.

Samsung Galaxy Tab S7 FE ajunge în sfârșit în SUA

Ca în cazul versiunilor FE din seria Galaxy S și Galaxy Tab S7 FE este un compromis al unui dispozitiv Galaxy Tab existent. Tableta FE vine cu mai mai multe versiuni ușor reduse ale caracteristicilor, în timp ce costă ceva mai puțin. La această tabletă modelul de referința este tableta emblematică Galaxy Tab S7+ de anul trecut. Aceasta are un ecran Super AMOLED de 12,4 inch cu rata de refresh de120Hz și procesorul Qualcomm Snapdragon 865+.

US Cellular este un operator american de telefonie mobilă cu sediul în Chicago. Este al patrulea cel mai mare operator wireless din SUA. Are 4,9 milioane de clienți pe 426 piețe din 23 de state începând Q2 2020.

Conform Cnet, în SUA vor fi disponibile două modele: un model numai Wi-Fi și un model care adaugă conectivitate 5G. Există unele diferențe subtile de specificații între cele două, dar sunt în cea mai mare parte asemănătoare. Ediția Wi-Fi a tabletei Galaxy Tab S7 FE este deja disponibilă pentru precomanda la un preț de 530 USD. Disponibilitate la liber pe piață va fi „începând din septembrie”.

Modelul Tab S7 FE 5G costă 669$, iar precomenzile au început tot din 5 august la Samsung.com, AT&T și Verizon. Compania spune că tableta 5G se va îndrepta și către T-Mobile, US Cellular și „alți comercianți. Samsung a declarat că va da mai multe detalii în „zilele următoare”.

Rețineți că Galaxy Tab S7 FE vine cu un stilou S în cutie, ceea ce este o surpriză plăcută. Cu toate acestea, nu vine cu o copertă de carte pentru tastatură, deci va trebui să o cumpărați separat.