Au apărut primele imagini cu tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite

661
Au aparut primele imagini cu tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite
Sursa Foto: voice.com

Se așteaptă ca Samsung să își dezvăluie mai multe laptopuri Galaxy Book mai târziu în această lună, pe 28 aprilie. De asemenea, în luna iunie compania va lansa și tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite. Cu toate acestea, cu trei luni înaintea datei de lansare provizorie, a apărut prima redare de presă a viitoarei tablete. Vedem aici cum arată designul viitoarei tablete și aflăm câteva din caracteristicile sale.

Evan Blass a publicat prima imagine clară și de înaltă rezoluție a tabletei Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G pe Voice. În imagine vedem ecranul LCD de 12,4 inch (31,50 cm) al tabletei, o configurație cu două camera și S Pen atașat magnetic în spate.

Specificații la tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite

Informațiile publicate anterior susțin că Galaxy Tab S7 Lite va fi echipată cu procesor Snapdragon 750G. Acesta va fi însoțit de 4GB / 6GB de memorie RAM și 128GB stocare internă. Nu este clar în acest moment dacă va utiliza un afișaj LTPO cu o rată de reîmprospătare ridicată, conform SamMobile. Tableta va veni cu sistemul de operare Android 11 (și cel mai probabil cu One UI 3.1) din cutie. Ne așteptăm ca tableta să primească cel puțin două actualizări majore ale sistemului de operare Android.

Tableta Galaxy Tab S7 Lite va fi disponibilă numai în variante Wi-Fi, LTE și 5G. Alte caracteristici așteptate includ GPS, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0 și port USB Type-C. Va furniza curentul electric necesar funcționării o baterie de 7.000mAh (posibil mai mare) cu încărcare rapidă de 15W. Tableta are două difuzoare stereo (reglate de AKG) pe ambele părți. Are butoanele de pornire și de volum în partea de sus. Viitoarea tabletă pare să prezinte un corp metalic, dar încă nu suntem siguri dacă tableta are un cititor de amprente.

Culoarea verde în țările americane, europene și islamice, este asociată cel mai frecvent cu natura, viața, sănătatea, tinerețea, primăvara și speranța. Cuvântul „verde” derivă din latinescul vir(i)idis „verde, viguros, viu, tânăr”.

Samsung Galaxy Tab S7 Lite va fi lansat alături de Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Ambele modele vor fi disponibile în  patru culori: negru, verde (ar putea fi verde deschis), roz și argintiu. Tablete se vor adresa pieței în plină expansiune a e-learning-ului, care a cunoscut o creștere meteorică de când COVID-19 a fost declarat pandemie anul trecut.