Samsung Galaxy Tab S8 FE cu o „experiență grozavă de stilou”

189
Samsung Galaxy Tab S8 FE
Sursa foto: phonearena.com

Următoarea tabletă mare Samsung are un „nume real”, un ecran LCD și vom avea parte de „experiență grozavă de stilou”. Ce urmează după o familie Galaxy Tab de ultimă generație formată din trei membri rivali iPad Pro pentru prima dată? Cel mai probabil, un trio Tab S9 compus din variante „standard”, Plus și Ultra, desigur, dar nu înainte ca Samsung să lanseze o nouă alternativă de gamă medie înaltă. Este vorba despre Samsung Galaxy Tab S8 FE.

Viitoarea tabletă Samsung Galaxy Tab S8 FE se preconizează a fi un rival pentru iPad „standard” de la Apple cu un ecran de 10,9 inch. Conform PhoneArena, numele este deja stabilit, datorită unui insider bine informat și conectat în lumea dispozitivelor mobile: Roland Quandt. Acesta rareori greșește în privința acestor tipuri de informații.

Samsung Galaxy Tab S8 FE probabil cu un procesor MediaTek Kompanio 900T

Roland Quandt are, de asemenea, alte câteva detalii interesante de împărtășit în privința viitoarei tablete Fan Edition de la Samsung. Insiderul preconizează că lansarea va avea loc la un moment dat la începutul anului 2023. Mai exact, se pare că dispozitivul (oarecum) misterios are momentan numărul de model SM-X506B. Numele de cod intern este „Birdie – Păsărică”. Din informațiile lui Roland Quandt, procesorul Snapdragon 778 din interiorul Samsung Galaxy Tab S7 FE de anul trecut va fi înlocuit cu un MediaTek Kompanio 900T.

Aceasta este o alegere destul de… exotică pentru o tabletă mainstream, practic garantată a fi lansată în SUA (în plus față de multe alte piețe din întreaga lume). Dar, potrivit sursei citate, „experiența stiloului S Pen” de pe Samsung Galaxy Tab S8 FE este se zvonește că este absolut „mare”.

Wacom este o companie niponă fondată în anul 1983. A lansat prima tabletă grafică cu stilou fără fir în 1984. Proiectează și produce tablete grafice și software CAD. Are sucursale în Australia, UK, Germania, SUA, China și Coreea.

Nu este doar grozav pentru standardele mid-end, dar trebuie avut în vedere că va avea un digitizor Wacom. Acesta asigură că viteza și capacitatea de răspuns S Pen vor fi îmbunătățite la nivelurile de ultimă generație existente pe Samsung Galaxy S22 Ultra și seria Galaxy Tab S8.

Rețineți că Galaxy Tab S7 FE vine și cu un stylus încorporat, în timp ce nu are tehnologia super-avansată de digitizare Wacom. Din păcate, se pare că Samsung Galaxy Tab S8 FE va păstra neschimbată tehnologia ecranului LCD a predecesorului său. Speram că va avea un ecran Super AMOLED de foarte înaltă calitate, dar încă mai sperăm la acest ecran momentan.