Seria Samsung Galaxy Tab S8 nu are încărcător în cutia de vânzare

700
Seria Samsung Galaxy Tab S8 nu are incacator in cutia de vanzare
Sursa Foto: 9to5google.com

În ultimii doi ani încărcătoarele au dispărut din cutie de pe majoritatea smartphone-urilor emblematice. Meritul, dacă putem spune acest lucru, este al companiei Apple. Acum, pare că se întâmplă la fel cu tabletele Samsung. Samsung a încetat să includă un încărcător în cutie pentru seria Samsung Galaxy Tab S8. Dar, chiar și Apple face asta cu iPad-ul!

Seria Galaxy S21 a fost primul lot de smartphone-uri Samsung livrat fără un ștecher de încărcare în cutie. Samsung a urmat exemplul seriei Apple iPhone 12 lansată cu câteva luni înainte, conform 9to5Google. Acest lucru a fost ridiculizat la acea vreme, deoarece Samsung a batjocorit anterior decizia Apple în postările pe rețelele de socializare.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Seria Samsung Galaxy Tab S8 fără încărcător în cutia de vânzare

Samsung, dar și alte companii susțin că se angajează în eliminarea încărcătoarelor incluse pentru a proteja mediul. Compania spune că majoritatea oamenilor au deja un încărcător la îndemână de la un dispozitiv vechi sau un alt dispozitiv mai mare, cum ar fi un laptop sau o tabletă. Samsung Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra vin toate fără încărcător în cutia de vânzare.

Desigur, pe site-ul web al Samsung, o secțiune „Ce se află în cutie” confirmă că nu există încărcător inclus în cutia modelelor din seria Samsung Galaxy Tab S8. În cutie găsiți doar un cablu USB-C, un instrument de evacuare pentru slotul pentru card Micro-SD și un S Pen. În schimb, Apple, compania care a început această tendință, include un încărcător cu fiecare iPad vândut în prezent. Acest lucru este valabil pentru orice, de la modelul de bază iPad până la iPad Pro de nivel superior.

Anker Innovations Co., Ltd (cunoscută ca Anker) este o companie chineză de electronice cu sediul în Changsha, Hunan. Pe lângă piața internă din China, Anker are și filiale în Japonia, Singapore, Statele Unite și Regatul Unit.

Samsung vinde ștecherul de încărcare USB-C compatibil cu 45W din magazinul său online pentru 49,99 USD. Trebuie să remarcăm că în acest moment încărcătorul de 45W este epuizat ca stoc pe site-ul Samsung. Probabil s-a întâmplat la fel cu Galaxy Tab S8 și Galaxy Tab S8 Ultra, epuizate și ele în timpul pre-comenzilor. Din fericire, nu este greu să obțineți același produs online pentru mult mai puțin, iar alte companii precum Anker vând încărcătoare la fel de puternice și la un preț mai bun.

În ciuda lipsei încărcătorului, cea mai recentă serie Galaxy Tab S8 pare foarte populară, cererea din SUA, Coreea și Europa obligând compania să întrerupă precomenzile.