Seria Samsung Galaxy Watch 4 primește actualizarea din iunie 2022

63
Seria Samsung Galaxy Watch 4 primeste actualizarea
Sursa Foto: sammyfans.com

Samsung a început să lanseze o nouă actualizare de firmware din iunie 2022 pentru utilizatorii ceasurilor din seria Samsung Galaxy Watch 4 din Regatul Unit, o piață majoră în Europa. Similar cu actualizarea anterioară, aceasta aduce și corecția de securitate din mai 2022, în timp ce versiunea de firmware este R895FXXU1FVE1. Dimensiunea pachetului acestei actualizări este de 89,64MB.

Conform Sammyfans, cea mai recentă actualizare pentru seria Samsung Galaxy Watch aduce îmbunătățiri pentru aplicațiile sportive și pentru stabilitatea și fiabilitatea sistemului. În același timp, Samsung a inclus codurile de stabilizare necesare pentru funcționarea ceasului pentru a oferi utilizatorilor o experiență mai bună.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din iunie pentru seria Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic au fost lansate cu Wear OS 3 și interfața One UI Watch. Samsung a confirmat că seria va primi până la patru ani de asistență software, sugerând că suportul pentru ambele dispozitive va fi extins până în 2026.

Samsung a demarat, de asemenea, programul One UI Watch 4.5 beta pentru utilizatorii de Galaxy Watch 4 pe câteva piețe. Această activitate permite utilizatorilor Galaxy Watch 4 să testeze deja noile funcții care vor fi disponibile oficial în viitorul apropiat.

5ATM înseamnă că dispozitivul rezistă presiunilor echivalente cu o adâncime de până la 50 metri. Rezistă la ploaie, stropiri, duș, înot, plonjări puțin adânci. ATM este prescurtarea de la atmosferă – unitatea internațională pentru presiune.

Seria Galaxy Watch 4 este alimentată de procesorul dual-core Exynos W920 tactat la 1,18 GHz. Are 1,5GB de memorie RAM și 16GB de stocare internă. Există suport pentru Bluetooth 5, Wi-Fi dual-band, NFC și patru sisteme de navigație prin satelit. Seria Samsung Watch 4 este certificată IP68 pentru rezistență la apă până la 5ATM.

Iată mai jos cum puteți verifica dacă actualizarea a sosit pe seria Samsung Galaxy Watch 4. Lansați aplicația Galaxy Wearable -> Atingeți Acasă -> Actualizare software ceas -> Atingeți Descărcare și instalare -> Atingeți Instalați acum dacă actualizarea este disponibilă.