Samsung Galaxy Watch 4 și Watch Active 4 posibil să apară în curând

712
Samsung Galaxy Watch 4 si Watch Active 4 posibil sa apara in curand
Sursa Foto: via androidcommunity.com

Samsung este permanent ocupat să lucreze la smartphone-uri noi, de la proiecte la dezvoltare, până la lansare și apoi la marketing, dar compania are și multe alte produse, cum ar fi tablete și articole portabile. Pentru utilizatorii de telefoane mobile, un ceas inteligent conectat este un lucru necesar. Samsung știe aceasta și lucrează deja la noi smartwatch-uri: Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4.

Chiar dacă este și o dorință a noastră, ceasurile devin cu adevărat mai inteligente ca niciodată. Gigantul tehnologic sud-coreean este unul din jucătorii importanți pe această piață, mai ales că lucrează continuu pentru a le îmbunătăți. În 2020 Samsung a fost pe locul trei mondial în cota de piață smartwatch. Cu Samsung Galaxy Watch 4 și Watch Active 4 compania sigur vrea o felie mai mare din cota de piață globală.

Samsung Galaxy Watch 4 și Watch Active 4 posibilă lansare în Q2 2021

Recent au fost zvonuri că viitoarele Samsung Galaxy Watch ar putea folosi WearOS în loc de Tizen. Acestea pot veni și cu asistență SmartThings Find, conform AndroidCommunity. Așteptăm cu nerăbdare dispozitivul portabil de nouă generație al mărcii și credem că va fi Galaxy Watch 4.

Prolificul Univers de gheață din China (@UniverseIce) a împărtășit niște informații destul de subtile pe Twitter. Ice Universe a scris pe Twitter pur și simplu: Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4. El a adăugat, de asemenea: Q2. Din aceste cuvinte, putem presupune că Samsung va lansa aceste două portabile în al doilea trimestru al acestui an. Acesta este Q2 2021, care începe luna viitoare.

Bluetooth LE (Low Energy) sau Bluetooth cu energie redusă. Este o tehnologie fără fir bazată pe Bluetooth care facilitează conexiunile pe distanțe mici, de 5 – 10 m. Bluetooth LE a fost creat de Nokia la începutul anului 2006.

În ultimul timp, Samsung a lansat actualizări de software pentru modelele mai vechi Galaxy Watch. Chiar săptămâna trecută, originalul Galaxy Watch original a primit cele mai recente caracteristici de la Watch 3. Watch Active 2 și Galaxy Watch 3 au primit, de asemenea, suport ECG și tensiune arterială pe mai multe piețe inclusiv în România. SmartThings Find bazat pe Bluetooth LE și UWB a ajuns la Galaxy Watch Active 2 la începutul anului.

Galaxy Watch Active 2 a obținut, de asemenea, o precizie și o conexiune GPS mai bună. O actualizare Galaxy Watch 3 a îmbunătățit caracteristica de saturație a oxigenului din sânge. Ne putem aștepta ca mai multe actualizări de software să fie livrate pe măsură ce Samsung se pregătește pentru Galaxy Watch 4 și Watch Active 4.