Samsung Galaxy Watch 4 confirmat cu sistemul de operare Wear OS

430
Samsung Galaxy Watch 4 confirmat cu sistemul de operare Wear OS
Sursa Foto: androidheadlines.com

Zvonurile spun că Samsung renunță la sistemul de operare de casă Tizen în favoarea Wear OS pentru ceasurile sale inteligente de ultimă generație. Acum, o altă sursă de încredere a confirmat acest lucru. Viitoarele smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch 4 și Samsung Galaxy Watch Active 4 vor rula într-adevăr Wear OS.

Cu această ocazie Samsung pregătește trei versiuni diferite ale noului său ceas inteligent și niciuna dintre ele nu va folosi Tizen. Compania sud-coreeană înlocuiește Tizen OS cu One UI 3.x, bazat pe Google Wear OS. Samsung a dezvoltat o versiune complet nouă a interfeței One UI pentru dispozitivele sale purtabile. Deci, în timp ce sistemul de operare de bază va fi complet diferit, seria Galaxy Watch 4 va avea un aspect familiar. Samsung ar fi reorganizat interfața pentru a facilita accesul la diferite aplicații.

Samsung Galaxy Watch 4 în trei variante

Samsung lucrează la trei versiuni diferite ale ceasului inteligent Galaxy Watch 4, succesorul unui excelent Galaxy Watch 3. Samsung Galaxy Watch 3 are o gamă largă de caracteristici axate pe sănătate, o durată mare de viață a bateriei și un design superb. În timp ce una dintre versiuni va avea un design clasic, celelalte două vor fi modele mai sportive. Cele trei modele au numele de cod intern Wise – Înțelept, Fresh – Proaspăt și Lucky – Norocos.

Înțelept, care va avea „elemente de design clasice” este prevăzut cu un cadru cu inel rotativ, conform AndroidHeadlines. Fresh și Lucky, pe de altă parte, sunt două modele Galaxy Watch sportive pentru 2021. Unul dintre ele ar trebui să fie lansat în seria Active. Nu există niciun cuvânt despre prezența unei rame rotative pe aceste două ceasuri. Cu toate acestea, este puțin probabil să rateze rama, sau cel puțin unul dintre ele ar păstra această caracteristică Samsung.

Walkie-talkie este un receptor / transmițător, cu un difuzor încorporat într-un capăt și un microfon în celălalt și o antenă montată în partea superioară a unității. Primele walkie-talkie au fost dezvoltate pentru uz militar.

Există, de asemenea, câteva caracteristici noi. Printre acestea se numără o caracteristică care transformă ceasul într-un walkie-talkie. Permite utilizatorilor să trimită mesaje vocale scurte și rapide prietenilor lor. O caracteristică similară se găsește deja pe Apple Watch de ceva timp. Deci, este plăcut să vezi că Samsung ține cont și de caracteristici de la rivali. Există, de asemenea, noi funcții SmartThings în curs de dezvoltare pentru seria Galaxy Watch 4.

Noile ceasuri inteligente Samsung var fi lansate în vară

Informațiile anterioare au sugerat că modelele Galaxy Watch 4 vor ajunge și în variante de dimensiuni multiple. Galaxy Watch 4 obișnuit va fi disponibil în variante de 41 și 45 mm, în timp ce Watch Active 4 în dimensiuni de 39 și 43 mm.

Samsung nu a dezvăluit când intenționează să lanseze noile ceasuri inteligente. Cu toate acestea, zvonurile sugerează că noile dispozitive purtabile ar putea ajunge alături de pliabilele Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 în luna iulie a acestui an. Ar trebui să aflăm mai multe despre seria Galaxy Watch 4 sau, poate, să vedem modelele în perioada următoare.