Samsung Galaxy Watch 5 Pro cu o baterie uriașă ar putea fi în lucru

433
Samsung Galaxy Watch 5 Pro
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung ar putea lucra la o versiune „Pro” a seriei Galaxy Watch 5. Pentru cea mai lungă perioadă de timp, Samsung a lansat două noi modele în fiecare an a ceasurilor sale inteligente Galaxy, în dimensiuni diferite. Pentru 2022, gigantul coreean ar putea adăuga o a treia variantă la mix. Cel puțin momentan vom numi această variantă Samsung Galaxy Watch 5 Pro.

Conform SamMobile, nu știm în acest moment ce presupune un Samsung Galaxy Watch 5 Pro. Știm doar că varianta Pro are numărul de model SM-R925 și capacitatea bateriei: 572 mAh. Presupunem că celelalte două modele vor fi Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Classic. O astfel de capacitate a bateriei este uriașă față de ce există la ora actuală în seria Galaxy Watch 4. Aflați mai multe despre seria Galaxy Watch 4 în review-ul nostru de pe I❤️Samsung!

Samsung Galaxy Watch 5 Pro cu o baterie de 572 mAh

O baterie de 572 mAh ar fi un upgrade uriaș față de cel mai recent Galaxy Watch. Va fi interesant de văzut cum va reuși compania să pună o astfel de baterie la interior fără a face pe Samsung Galaxy Watch 5 Pro mai mare ca dimensiune. Galaxy Watch 4 vine cu o baterie de 361 mAh pe variantele de dimensiuni mai mari (44 mm), ceea ce înseamnă că Galaxy Watch 5 Pro ar putea aduce o creștere cu aproape 60% a capacității bateriei.

Bateria de pe seria Galaxy Watch 4 nu este extraordinară. Nu are o durată de viață la fel de bună ca în ceasurile inteligente Galaxy mai vechi. Probabil cauza este trecerea la sistemul de operare Wear de la platforma internă Tizen a Samsung. Dacă sursele colegilor noștri de la SamMobile se dovedesc a fi corecte, se pare că Samsung vrea să remedieze problema bateriei cu gama Galaxy Watch 5. Într-adevăr și celelalte două modele Galaxy Watch 5 primesc un upgrade de baterie, așa cum am scris recent.

Numele Samsung înseamnă „trei stele” în limba coreeană. Numărul trei este asociat cu lucruri pozitive de foarte mulți coreeni. Fondatorul companiei a ales acest nume în anii 1930, în speranța că Samsung va străluci la fel ca stelele.

Deocamdată această primă informație nu este și o confirmare 100% că Samsung Galaxy Watch 5 Pro va fi lansat. Informația ar putea ajunge să fie doar un zvon fără valoare pe măsură ce ne apropiem de lansarea seriei Galaxy Watch 5. În acest fel nu trebuie să ne entuziasmăm prea mult încă. Vom fi pe fază dacă apar noi informații despre acest model Pro și vă vom anunța când vom avea mai multe detalii.