Seria Samsung Galaxy Watch 5 va veni cu baterii mai mari

440

Samsung și-a întinerit anul trecut gama de ceasuri inteligente cu Galaxy Watch 4, care rulează noua versiune de Wear OS. Noile ceasuri ale companiei funcționează acum și mai bine cu smartphone-urile Samsung. Cu toate acestea, durata de viață a bateriei a fost puțin dezamăgitoare în comparație cu dispozitivele din generația anterioară. Totuși, totul s-ar putea schimba în curând, seria Samsung Galaxy Watch 5 va veni cu baterii mai mari.

În acest fel Samsung va rezolva toate reclamațiile legate de baterie la modelele anterioare. Conform SamMobile, gigantul tech sud-coreean și-ar putea echipa ceasurile inteligente de ultimă generație cu baterii mai mari pentru a îmbunătăți durata de viață a bateriei. În urmă cu câteva zile, a fost dezvăluită capacitatea bateriei (276mAh) a versiunii de 40 mm a lui Samsung Galaxy Watch 5 (SM-R900). Seria Samsung Galaxy Watch 5 va fi formată din Galaxy Watch 5 și Watch 5 Classic, la fel ca seria Samsung Galaxy Watch 4. Bineînțeles dacă până la lansare Samsung nu decide altceva.

Seria Samsung Galaxy Watch 5 cu durată de viață a bateriei mai mare

Acum, capacitatea bateriei versiunii de 44 mm a lui Galaxy Watch 5 (SM-R910) a fost observată în baza de date a Safety Korea. Bateria are numărul de model EB- BR910ABY și o capacitate nominală de 397mAh. Este mai mare decât cea a versiunii de 44mm a Galaxy Watch 4 (361mAh). Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la seria Galaxy Watch 4!

Capacitatea tipică (comercializată) a bateriei smartphone-urilor și ceasurilor inteligente este de obicei puțin mai mare decât capacitatea nominală reală. Deci, seria Samsung Galaxy Watch 5 ar putea dura de fapt câteva zile cu o singură încărcare. Asta ar trebui să pună capăt plângerilor privind bateria pe care le-am văzut cu seria de smartwatch-uri Galaxy Watch 4.

Primul ceas digital a fost Pulsar produs de Hamilton Watch Company și a debutat în 1972. Primele ceasuri efectiv inteligente au apărut pe parcursul anului 2012. Pebble este punctul de referință și un pionier în lumea ceasurilor inteligente.

Galaxy Watch 4 este deja un dispozitiv plin de funcții, care oferă analiza compoziției grăsimii corpului și ECG. Cu Galaxy Watch 5, Samsung este de așteptat să ofere un senzor de temperatură pentru o urmărire și mai completă a sănătății și a fitness-ului. Ceasul inteligent ar putea fi lansat cândva în a doua jumătate a acestui an alături de telefoanele pliabile Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4.