Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi mai ieftin ca Flip-ul original cu 100$

317
Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi mai ieftin
Sursa Foto: via SamMobile.com

Galaxy Z Flip 3 este de așteptat să fie prezentat în luna august 2021, alături de Galaxy Z Flod 3. Recent mai multe detalii de design și caracteristici au apărut despre Flip-ul Samsung. Am mai scris că viitorul telefon cu clapetă de la Samsung va fi mai accesibil decât predecesorul său. Acum, prețul lui Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost dezvăluit.

Potrivit tipsterului @FrontTron, citat de SamMobile, prețul lui Galaxy Z Flip 3 ar putea fi de 1.249$. Este vorba despre varianta cu 8GB de memorie RAM și 256GB stocare. În acest fel Samsung Galaxy Z Flip 3 este cu 100 de dolari mai ieftin în comparație cu prețul originalului Galaxy Z Flip (1.349 dolari) și este în conformitate cu informațiile publicate până în acest moment.

Samsung Galaxy Z Flip 3 cu ecran de 120Hz

Nu este clar dacă Samsung va lansa o variantă a smartphone-ului cu RAM sau capacitate de stocare mai mare. Potrivit unei recente informații din Coreea, via The Korea Herald, telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi disponibil în două modele. Se zvonește că unul este un model cu un preț mai accesibil, posibil un Galaxy Z Flip Lite, despre care au mai fost zvonuri și despre care se știa că este anulat. Viitorul smartphone ar putea fi lansat în patru culori: bej / alb, negru, verde măslin și violet.

În ciuda prețului său mai mic, Galaxy Z Flip 3 va aduce diverse îmbunătățiri față de predecesorul său. Telefonul va avea un ecran exterior Super AMOLED de 1,9 inch (4,83 cm). Ecranul pliabil de 6,7 inch (17,02 cm) va avea o rată de reîmprospătare de 120Hz. Galaxy Z Flip 3 va veni, de asemenea, echipat cu un procesor Snapdragon 888 mai rapid și conectivitate 5G. Probabil că nu va exista un model exclusiv 4G, cel puțin inițial. Vedeți I❤️Samsung pe recenzia noastră la Samsung Galaxy Z Flip!

Qualcomm Snapdragon 888 a fost lansat la sfârșitul anului 2020 și este fabricat de Samsung cu tehnologia de 5 nm. Este bazat pe arhitectura ARM și are un nucelu Cortex-X1 de 2,84 GHz și trei nuclee Cortex A78 de 2,42 GHz.

Se așteaptă ca Z Flip 3 să aibă dual-camera (12MP + 12MP) în exterior și o cameră de 10MP în interior. Sistemul de operare Android 11 și aproape sigur interfața Samsung One UI 3.1. vor fi din cutie. Alte caracteristici includ un cititor de amprente montat lateral, o clasificare IP și încărcare wireless. GPS, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC și difuzoare stereo sunt, de asemenea, așteptate pe telefon.