Samsung Galaxy Z Flip Lite a fost anulat din cauza lipsei cip-urilor

375
Samsung Galaxy Z Flip Lite a fost anulat
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung Galaxy Z Flip Lite nu va lansat anul acesta, a fost anulat pe fondul lipsei cip-urilor de pe piață. Zvonuri despre acest telefon au apărut cu mult timp în urmă, apoi o perioadă nu am mai auzit nimic despre el. Se preconiza a fi un model cu specificații mai reduce și un preț mai mic. Cum Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi mai ieftin cu 20%, probabil acest lucru va mai compensa lipsa Flip-ului Lite.

Acum au apărut noi informații despre acest Samsung Galaxy Z Flip Lite prin intermediul lui Ross Young. Cunoscutul analist în materie de afișaje și șeful Display Supply Chain Consultants (DSCC) Ross Young, a confirmat că dispozitivul Z Flip Lite a fost anulat. Conform AndroidHeadlines, informațiile domnului Ross Young sunt, de obicei, de la fața locului și în mare măsură adevărate.

Samsung Galaxy Z Flip Lite a fost anulat

Galaxy Z Flip Lite trebuia să fie o variantă mai ieftină a modelului Galaxy Z Flip original. Samsung era de așteptat să taie din dimensiuni și să includă specificații inferioare pentru un preț de cost mai mic. Dacă vă întrebați de ce s-a anulat acest Galaxy Z Flip Lite, răspunsul este … lipsa cip-urilor. Nu este deloc surprinzător. Samsung Galaxy S21 FE va întârzia și el tot din cauza lipsei de cipuri.

De fapt, Galaxy S21 FE poate fi lansat doar în SUA și Europa din cauza lipsei de cipuri. Această criză de cipuri a afectat până acum mai mulți producători de smartphone-uri. Samsung anticipează o cerere uriașă pentru dispozitiv și ia în considerare cel mai bun mod de acțiune în acest moment. Galaxy S20 FE a fost foarte popular și mulți oameni așteaptă să facă upgrade la Galaxy S21 FE.

Lite este un cuvânt care înseamnă un produs mai puțin avansat, mai simplu decât versiunea originală. Eticheta Lite se pune unui produs mai slab în calorii (specificații) sau ca structură decât produsul original utilizat pe scară largă.

Cu toate acestea, un pliabil Samsung „Lite” se poate lansa în viitor. Samsung Galaxy Z Flip Lite a fost lovit de soartă din cauza cipurilor semiconductoare. Astfel Samsung a decis să renunțe la telefon. Aceasta nu exclude posibilitatea lansării unui nou telefon pliabil „Lite” în viitor. Acest lucru este valabil atât pentru variantele „Fold”, cât și pentru „Flip”.

Se așteaptă ca Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 să fie mai accesibile decât au fost predecesorii lor. Am scris deja că ambele modele vor fi mai ieftine cu 20% la lansare, nu este mult, dar este ceva. Piața telefoanelor pliabile se va tripla anul acesta, Xiaomi, Oppo și Vivo vor lansa și ele telefoane pliabile în 2021.