Samsung Galaxy Z Flip 3 4G, un telefon pliabil mai ieftin

820
Samsung Galaxy Z Flip 3 4G un telefon pliabil mai ieftin
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Pe lângă foarte multe telefoane noi Samsung va lansa în 2021 și o serie de smartphone-uri pliabile. În primele zile ale anului viitor seria Galaxy S21 va fi capul de afiș. Unul dintre dispozitivele pliabile cele mai ieftine de anul viitor va fi Samsung Galaxy Z Flip 3 4G. Acesta va fi însoțit și de o variantă 5G, dar nu știm încă dacă vor sosi concomitent. Probabil că nu.

Anul acesta Samsung a lansat în cele din urmă o mică ofensiva pe trenul relativ virgin al telefoanelor pliabile. Am primit un Galaxy Z Flip și un Samsung Galaxy Z Fold 2, principalii purtători ai ultimelor standarde de pliere. Da, a fost și un Galaxy Z Flip 5G. Aceste modele vor fi continuate în 2021, iar zvonurile despre un pliabil relativ accesibil ne atrage atenția. Un posibil candidat pentru acest rol ar fi Samsung Galaxy Z Flip 3 4G.

Samsung Galaxy Z Flip 3 4G un telefon pliabil accesibil

Acum am aflat numărul de model al viitorului Z Flip 3 4G. Samsung Galaxy Z Flip 3 4G are numărul de model SM-F720F. Faptul că acesta are un „F” la sfârșit indică două lucruri. În primul rând, este un model internațional, deoarece vine și în Europa. În plus, vedem că acesta este un telefon 4G / LTE. La urma urmei, dispozitivele Samsung 5G internaționale au toate un „B” la sfârșitul numărului de model.

De altfel, un următor Flip ar trebui, desigur, să se numească Samsung Galaxy Z Flip 2. Dar, Samsung nu a lansat un Galaxy Z Flip și un Galaxy Z Flip 5G în același timp. Am văzut în ultimii ani că Samsung ține la cuplarea numerelor sale. Galaxy S8 cu Galaxy Note 8, Galaxy S9 cu Galaxy Note 9 și tot așa. Credem că acest lucru este foarte util și Samsung sigur știe acest lucru. La fel de util ar fi dacă seria Flip și Fold vor merge la fel împreună. În acest fel următorul Flip este de așteptat să fie Galaxy Z Flip 3.

AKG a fost un producător austriac de microfoane și căști pentru profesioniști. A fost fondat în 1947 în Viena, Austria. În 1993, AKG Acoustics a fost preluată de Harman International pentru valoarea simbolică a unui șiling, pentru a scăpa de faliment. Acum este parte a Samsung.

Din informațiile de până acum știm că Samsung Galaxy Z Flip 3 4G va avea un ecran cu rata de 120Hz. Va fi dotat cu o balama mai bună și un ecran exterior mai mare. Noul Flip va fi mult mai bun în domeniul audio, Galaxy Z Flip are difuzoare normale, în timp ce Fold 3 va avea difuzoare AKG stereo.

Un smartphone cu alt preț față de Galaxy Z Fold 3

Referitor la prețul mai mic, momentan nu sunt detalii clare, un avem preț specific pentru acest, deocamdată SM-F720F. Foarte important în această informație provenită de la Galaxy Club, este faptul că modelul 4G există. Că acest model 4G este în curs de realizare, sugerează și gama de prețuri pe care Samsung o urmărește. Prin urmare, un Flip 3 4G nu pare destinat pentru gama de prețuri ultra-premium în care va fi amplasat un Galaxy Z Fold 3.

Deși seria Galaxy S21 – cu modelele Galaxy S21, Galaxy S21+ și S21 Ultra – va sosi în ianuarie, următoarea generație de pliabile Samsung este așteptată mai târziu în primăvară. Au fost zvonuri că Samsung Galaxy Z Flip 3 (2) vor fi prezentate în iunie, dar de atunci nimic. În același timp, fiind din categorii diferite de prețuri, telefoanele Flip și Fold pot apărea pe scenă mai mult sau mai puțin în același timp.