Samsung Galaxy Z Flip 5G primește actualizarea din decembrie

275
Samsung Galaxy Z Flip 5G primeste actualizarea din decembrie
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Acum este cel mai firesc lucru din lume că Samsung oferă noi corecții de securitate înainte de începutul noii luni. Doar că rămâne întotdeauna o loterie care dispozitive sunt primele care primesc cel mai recent patch. De data aceasta primul este Galaxy Z Flip 5G. De ieri, Samsung a lansat actualizarea din decembrie pentru Galaxy Z Flip (5G). Este primul telefon Galaxy care primește noul patch de securitate.

Versiunea de firmware F707BXXS6EUK1 ocupă un spațiu de memorie de aproximativ 253MB, conform GalaxyClub. Prin urmare, actualizarea instalează doar corecția de securitate din decembrie. Din păcate, încă nu se cunosc detalii despre acest patch, deoarece Google și Samsung nu au publicat încă nicio informație. Dacă doriți să aflați aceste detalii, va trebui să așteptați până când vor fi lansate mai târziu în această săptămână sau săptămâna viitoare. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru Samsung Galaxy Z Flip!

Actualizarea din decembrie a lui Samsung Galaxy Z Flip 5G disponibilă și în România

Aceasta poate fi ultima actualizare de securitate înainte ca Samsung Galaxy Z Flip 5G să primească actualizarea la Android 12. Ne așteptăm la acest lucru pe Flip-ul 5G în ianuarie anul viitor. Probabil actualizarea cu noul sistem de operare va fi lansată la pachet cu modelul 4G. Așa că nu uitați să verificați sfaturile noastre despre cum să pregătești smartphone-ul Samsung Galaxy pentru actualizarea Android 12.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy Z Flip 5G vine cu versiunea de firmware F707BXXS6EUK1. Noua actualizare este disponibilă în următoarele țări: Australia, Austria, Țările Baltice, Bulgaria, Franţa, Germania, Ungaria, Italia și Țările Nordice. De asemenea, în Polonia, Portugalia, România, Singapore, Slovacia, Spania, Elveţia, Republica Cehă, Olanda, și Regatul Unit.

Țările Baltice este un termen geopolitic folosit pentru regiunea din nord-estul Europei situată pe coasta de est a Mării Baltice. Acestea sunt Lituania, Letonia și Estonia, inclusiv regiunea Kaliningrad care aparține de Rusia.

Noua actualizare pentru Samsung Galaxy Z Flip 5G este disponibilă prin OTA în țările menționate mai sus. În momentul scrierii acestui articol actualizarea nu era disponibilă pentru modelul fără 5G! Veți primi automat o notificare când actualizarea este disponibilă pe telefon. Puteți verifica dacă a sosit prin Setări -> Actualizare software, și dacă este acolo, apăsați Descărcați și instalați.