Samsung Galaxy Z Flip 3 îl primim în locul Galaxy Z Flip 2

641
Samsung Galaxy Z Flip 3 îl primim in locul Galaxy Z Flip 2
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

Seria Samsung Galaxy S21 este deja disponibilă de mai multe luni și acum așteptăm noile dispozitive pliabile de la Samsung. Producătorul sud-coreean pare să intenționeze să lanseze simultan pe Samsung Galaxy Z Flip 3 și Samsung Galaxy Z Fold 3 în acest an. Săptămâna trecută, site-ul web sud-coreean The Elec a scris că ambele modele vor fi lansate la începutul lunii iulie 2021, în cadrul unui eveniment virtual Galaxy Unpacked. Este cu o lună mai devreme decât se aștepta.

Se pare că există încă o anumită incertitudine cu privire la numele modelului. The Elec menționează un „Galaxy Z Fold 3” și un „Galaxy Z Flip 2” și adaugă că acestea sunt „nume preliminare”. Cu toate acestea, prietenii noștri de la LetsGoDigital au aflat din mai multe surse de încredere că Samsung a ales numele viitorului model Flip. Nu va fi lansat un Galaxy Z Flip 2 anul acesta.

Galaxy Z Flip 3 va fi lansat în iulie alături de Z Fold 3

LetsGoDigital a aflat din mai multe surse de încredere că Samsung a luat decizia finală cu privire la numele noului său model de smartphone cu clapetă. Dispozitivul va fi comercializat sub numele Samsung Galaxy Z Flip 3.

Au existat zvonuri de ceva vreme că Samsung vrea să schimbe numele, pentru a egaliza seria Z Fold și Z Flip. Desigur, au apărut deja două modele de Fold. În plus, Samsung intenționează să introducă simultan ambele telefoane pliabile în acest an. Lansând simultan un Galaxy Z Flip 2 și un Galaxy Z Fold 3, poate apărea ideea că Z Flip 2 este un model vechi. Pentru a evita acest lucru, Samsung preferă numele Galaxy Z Flip 3.

LetsGoDigital este un site fondat în 1999 și are sediul în Tările de Jos. Este un site scris de profesioniști în domeniul telefoanelor mobile, un site de mare încredere! Nu este afiliat Samsung nici unui alt producător, este independent.

Un smartphone pliabil Samsung Galaxy Z Flip 5G a fost anunțat la aproximativ 5 luni după originalul Galaxy Z Flip. În ceea ce privește specificațiile, ambele dispozitive sunt în mare parte aceleași, deși modelul 5G are un cip-set mai puternic.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Capacitatea bateriilor pe Z Flip 3 și Z Fold 3 nu va crește

Acest nume s-ar potrivi bine și în ceea ce privește cronologia Samsung, în cele din urmă, Z Flip 5G a fost anunțat și el în iulie. Deci, se pare că lansarea lui Samsung Galaxy Z Flip 3 va avea loc exact un an mai târziu. Prin urmare, nu se poate exclude faptul că Samsung intenționează să prezinte noile sale dispozitive pliabile în fiecare an de acum înainte în jurul lunii iulie.

În ceea ce privește îmbunătățirile, se spune că Samsung Galaxy Z Flip 3 are un ecran exterior mai mare și o cameră suplimentară (triple-camera). Marginile ecranului vor fi mai inguste, pentru a face acest lucru balama va fi, de asemenea, reînnoită. Mai mult vor fi oferite noi opțiuni de culoare: negru, bej, verde și violet. Sigur că pot apărea apoi și ediții speciale în genul Thom Browne.

Samsung Z Fold 3 va fi, de asemenea, îmbunătățit în mai multe puncte. Acesta poate fi primul smartphone pliabil Samsung cu o cameră sub ecran. Acesta va fi și primul telefon pliabil care acceptă un S Pen.

Cu toate acestea, există și unele șușoteli negative în ceea ce privește noile smartphone-uri pliabile Samsung. De exemplu, producătorul sud-coreean nu pare să crească capacitatea bateriei. Bateria de 3.300mAh a lui Z Flip a fost clasificată ca „moderată” în multe recenzii ale experților. Rămâne neclar dacă, deocamdată, Samsung vede șansa de a prelungi durata de viață a bateriei prin ajustări hardware și software. Bateria modelului Z Fold 3 pare, de asemenea, să devină mai mică, mai degrabă decât mai mare. The Elec vorbește despre o capacitate totală a bateriei de 4.380mAh, cu 3% mai mică decât pe Z Fold 2.

SURSĂLetsgoDigital