Samsung Good Lock 2021, noua versiune este deja disponibilă

569
Samsung Good Lock 2021 noua versiune este disponibila
Sursa Foto: Adam Molina / Android Authority

Nu ar fi începutul anului pentru Samsung fără o nouă versiune Good Lock, iar compania tocmai a actualizat aplicația. Versiunea Samsung Good Lock 2021 a fost lansată cu câteva săptămâni mai devreme decât în alți ani. Sunt deja indicii că este un upgrade util pentru utilizatorii de telefoane Galaxy. Anul trecut, Samsung a reîmprospătat (aproape) toate modulele Good Lock dintr-o dată. Probabil compania va face același lucru în scurt timp.

Pentru început, aplicația centrală Good Lock a primit o reîmprospătare vizuală pentru 2021, cu mai multă animație și culoare. Nu este la fel de densă în informații ca în 2020 și o să vă bucurați mai mult pe măsură ce explorați noile caracteristici. După cum vă așteptați, Samsung Good Lock 2021 oferă și suport pentru One UI 3.0.

Samsung Good Lock 2021 cu multe opțiuni de personalizare

Actualizarea Good Lock 2021 oferă suport pentru One UI 3.0, o reîmprospătare vizuală și actualizări pentru funcții precum One Hand Operation+. Mai multe module au primit, de asemenea, upgrade-uri. Cel puțin unele caracteristici existente au fost preluate, cum ar fi ClockFace și MultiStar (pentru îmbunătățiri multi-ferestre).

Când este lansată o nouă versiune a One UI, aceasta întrerupe adesea compatibilitatea cu anumite module Good Lock până când acestea pot fi actualizate. La fel s-a întâmplat cu Samsung Good Lock 2020 sau variantele anterioare. Acum Samsung a început să distribuie Good Lock 2021, aducând funcții noi și restaurând unele vechi. Este prea devreme pentru a detalia toate noutățile. Cu Samsung Good Lock 2021 ecranul principal a primit o revizuire a designului, dar aici nu sunt prezentate caracteristici noi. Pictograma pentru fiecare aplicație se animă pe măsură ce parcurgeți și, în general, totul este mai colorat și mai vibrant.

ClockFace este disponibilă pe Samsung Good Lock încă din 2016 de la lansarea aplicației. ClockFace are disponibile foarte multe modele de ceasuri pentru ecranul de blocare sau Always on Display. ClockFace este disponibilă pe modelele cu minim Android 8.0 și Samsung Experience 9.0.

Aplicația este disponibilă pentru descărcare din Galaxy Stoare

Împreună cu aplicația principală, mai multe module au primit, de asemenea, propriile actualizări pentru 2021. Nice Catch a obținut o pictogramă nouă pentru a se potrivi cu noua estetică, în timp ce One Hand Operation+ a primit câteva trucuri noi. One Hand vă permite să atribuiți diferite acțiuni la glisări din partea laterală a afișajului, iar acțiunea efectuată se modifică pe baza unghiului glisării. În această ultimă actualizare, puteți edita intervalul de unghi pentru fiecare gest, permițându-vă să vă reglați experiența. Aceste setări pot fi ajustate separat și pentru fiecare parte.

Probabil vom auzi considerabil mai multe despre Good Lock 2021, pe măsură ce utilizatorii vor primi noile sale caracteristici. Actualizarea a fost lansată și aceste noi aplicații ar trebui să vă fie disponibile acum prin Galaxy Store, potrivit AndroidAuthority. Totuși, dacă nu aveți răbdare, le puteți descărca din Galaxy Store sau direct de pe un site precum  APKMirror.