Acasă Stiri Samsung a pregătit modulele Good Lock pentru One UI 4 în timp...

Samsung a pregătit modulele Good Lock pentru One UI 4 în timp record

Dacă spunem că Good Lock este dintre cele mai populare părți ale One UI ar fi cel puțin subestimat. Utilizatorilor le place atât de mult încât nu vor să rămână fără, iar în fiecare an, când scriem despre cea mai recentă versiune beta a One UI, unii comentatori spun întotdeauna că nu se vor actualiza până când anumite module Good Lock nu vor fi pe deplin compatibile.

Anul trecut, a trebuit să așteptăm până în ianuarie pentru ca actualizările respective să înceapă să ajungă din urmă. Mai mult, unele actualizări au durat și mai mult. Din fericire, de data aceasta nu avem o astfel de întârziere. Acum știm, prin intermediul AndroidPolice, că fiecare modul din suita Good Lock este compatibil cu One UI 4 și Android 12.

Samsung a fost extrem de rapid cu actualizările Android anul acesta. Seria Galaxy S21 primind actualizarea cu o lună mai repede decât a primit seria Galaxy S20 anul trecut Android 11 și One UI 3. În afara seriei Galaxy S21, utilizatorii de Galaxy Fold 3, Galaxy Z Flip3, seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20 sunt în profram beta pentru One UI 4.0 bazat pe Android 12. Majoritatea acestor telefoane probabil vor primi versiunea stabilă în decembrie sau ianuarie. Mai multe module Good Lock au început deja să se adapteze la One UI 4 în perioada beta a seriei Galaxy S21. Majoritatea modulelor Good Look au primit doar actualizări de compatibilitate fără funcții noi, dar nu este cazul pentru toate.

I❤️DeX în MultiStar cu Good Look în One UI 4.0

Nu sunt atât de multe completări noi, dar cele care sunt aici sunt cu siguranță utile. MultiStar a câștigat un nou meniu I❤️DeX, care vă permite să rulați mai mult de cinci aplicații simultan, să folosiți rezoluții mai mari pentru afișajele externe mai mari și să redeschideți automat ultima aplicație de când utilizați DeX anterior. Ne gândim la tabeltele Samsung sau la Samsung Galaxy Z Fold 3. MultiStar a câștigat, de asemenea, o opțiune pentru a dezactiva noul efect de estompare la ajustarea ferestrelor multiple.

Parcul tematic – Teme Park adaugă posibilitatea de a utiliza pachete de pictograme descărcate din Magazinul Play. Astfel s-au împlinit speranțele și visele nenumăraților utilizatori de telefoane și tablete Samsung Galaxy în acest proces. Acesta era disponibil din punct de vedere tehnic înainte de Android 12, dar era limitat la dispozitivele pliabile care rulează One UI 3.1.1. Așa că acest lucru îl considerăm un plus.

Good Lock este o aplicație lansată de Samsung în 2016. Aplicația include o varietate de opțiuni de personalizare, inclusiv tematici, modificări UI și multe altele. De atunci, aplicația a fost actualizată permanent de Samsung.

Dacă nu vă plac pictogramele squircle de la Samsung și nu sunteți interesat de pachetele de pictograme, puteți ajusta în schimb forma adaptivă a pictogramei, cu o mulțime de opțiuni din care să alegeți. SoundAssistant a primit o actualizare minoră. A fost adăugată tematică Material You la panoul de instrumente rapide și noi comenzi rapide pentru NFC.

Noutăți și la Hone Up cu noua actualizare a aplicației Samsung

Home Up vă permite acum să activați un sertar vertical de aplicații, reparând una dintre puținele critici la adresa OneUI. Trebuie remarcat faptul că, deși aceasta este o funcție nou-nouță, este disponibilă doar în One UI 3 deocamdată. Jurnalul de modificări spune că va ajunge la One UI 4 „când va fi stabilizat”.

În afară de acestea, Good Lock funcționează în mare parte la fel ca în interfața One UI 3. Toate modulele sunt acum compatibile și toate caracteristicile lor funcționează la fel, dacă nu mai bine, decât înainte. QuickStar, de exemplu, v-a permis întotdeauna să ascundeți anumite pictograme din bara de stare.

Stiri

Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 și minuscula crestătură a lui S8 Ultra

Despre seria Galaxy Tab S8 încep să apară tot mai multe informații. Seria este în întârziere față de data obișnuită de lansare...

Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0

Tot mai multe smartphone-uri Samsung încep să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. După ce seria Galaxy S21...

Samsung Galaxy Buds+ și Buds Pro primesc o nouă actualizare

Samsung excelează în lansarea de noi actualizări pentru smartphone-urile, tabletele, ceasurile inteligente și chiar căștile fără fir. Acum, compania sud-coreeană a lansat...

Samsung Galaxy A03 Core cu ecran de 6,5 inch și baterie de 5.000mAh lansat

Samsung a lansat ieri în India noul smartphone din seria A, Samsung Galaxy A03 Core. Galaxy A03 Core a fost anunțat de...

Actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pentru Galaxy Z Flip 3

Au trecut doar câteva săptămâni de când a început testarea beta Samsung One UI 4.0 pe Galaxy Z Flip 3. Compania a...

Samsung Galaxy S21 FE are pagină oficială de asistență

Smartphone-ul Samsung cu mai multe amânări de lansare – Samsung Galaxy S21 FE este așteptat să devină oficial luna viitoare în timpul...

Baterii Samsung SDI pentru taxiurile electrice pe apă din San Francisco

Samsung SDI este filiala Samsung Electronics care se ocupă de baterii electrice. Compania produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, autovehicule electrice sau baterii...