Samsung Health și Les Mills colaborează în beneficiul utilizatorilor

178
Samsung Health - Les Mills
Sursă foto: Samsung Newsroom

Samsung a anunțat o nouă colaborare pentru aplicația Samsung Health în materie de fitness. Este vorba despre compania Les Mills din Noua Zeelandă, companie fondată în 1968. Noua ofertă le va oferi consumatorilor acces gratuit la cursuri de fitness exclusive pentru Samsung Health prin intermediul Samsung Smart Hub. Exercițiile sunt gratuite exclusiv pentru clienții Samsung noi și existenți și sunt disponibile pe modelele TV lansate între 2020-2023. Este necesară o conexiune la internet.

Colaborarea dintre cele două companii va avea ca rezultat lansarea a 14 cursuri Les Mills, de 35 de minute fiecare. Toate aceste cursuri sunt gratuite. Compania neozeelandeză oferă clienților posibilitatea de a efectua un antrenament în programul lor încărcat, totul din confortul propriei case. Utilizatorii se vor putea bucura de o gamă largă de clase, de la BODYPUMP 118, BODYCOMBAT 93, BODYATTACK 113 și multe altele. Conținutul de pe Samsung Health va fi reîmprospătat pe tot parcursul anului pentru clienții care doresc să își actualizeze rutina de fitness în fiecare lună.

Samsung Health și Les Miles pentru o experiență îmbunătățită de fitness

Ești pregătit pentru o provocare? Utilizatorii pot participa și la Summer Sizzle Fitness Challenge de la Les Mills. Participanții au posibilitatea ca până la sfârșitul lunii iunie să acceseze rândul Challenge pe Samsung Health și să finalizeze 10 dintre antrenamentele gratuite Les Mills pentru a câștiga.

„Suntem încântați să anunțăm adăugarea Les Mills la lista noastră de parteneri pentru Samsung Health pe Smart Hub. Această colaborare se bazează pe eforturile noastre de a promova sănătatea și fitness-ul în confortul casei cuiva. Prin acest parteneriat, utilizatorii Samsung Health TV vor avea acum acces la o selecție extinsă de opțiuni de antrenament și la cursurile de fitness renumite oferite de Les Mills, îmbunătățindu-și experiența generală de fitness.” A declarat Sébastien Pencolé, Global Product Manager, Samsung Health, potrivit Samsung Newsroom.

Numele Les Mills vine de la campionul olimpic Leslie Roy Mills. La Jocurile Olimpice din 1966 a câștigat medalia de aur pentru Noua Zeelandă la aruncarea discului. Mills a fost numit membru al Ordinului Imperiului Britanic, pentru serviciile aduse sportului.

Utilizatorii pot profita de opțiunile de integrare sofisticate ale Samsung pentru a-și duce experiența Les Mills la nivelul următor. Conectați-vă un Galaxy Watch pentru a vă vedea performanța și statisticile în timp real, sau smartphone-ul Galaxy pentru a accesa Match Fitness și vizualizați-vă pe ecranul mare în timp ce vă antrenați. Conectându-vă produsele Galaxy, descoperiți o experiență de antrenament perfectă și conectată.

Clienții care profită de noile avantaje cu Les Mills se pot bucura de o calitate incredibilă a imaginii și a sunetului pe cea mai recentă gamă de televizoare premium Samsung, inclusiv televizoare Neo QLED 8K, 4K și QD-OLED.