Samsung Health aduce noi caracteristici prin integrarea Calm

755

Samsung extinde capabilitățile aplicației sale de sănătate printr-o nouă colaborare. Compania Calm, o companie americană și Samsung au colaborat pentru a aduce meditații ghidate bazate pe atenție, programe de somn și alte caracteristici de wellness la aplicația Samsung Health.

Prin colaborarea dintre Calm și Samsung, utilizatorii de Samsung Health vor avea acces neîntrerupt la aplicația Calm pentru somn, meditație și relaxare. Această aplicație este nr. 1 în domeniu și are peste 40 de milioane de descărcări. Colaborarea consolidează angajamentul Samsung de a lucra cu cele mai bune aplicații de sănătate și wellness din lume. Prin acest lucru Samsung vrea să contribuie la stare de sănătate a utilizatorilor săi – mental și fizic, conform SamMobile. Calm dezvoltă software pentru produse și aplicații bazate pe tehnici de meditație și atenție.

Calm va fi disponibilă momentan numai pe dispozitivele Galaxy cu Android Pie

Aplicația Calm oferă sute de programe de meditație care vizează calmarea anxietății, gestionarea stresului, îmbunătățirea atenției și multe altele. Există sesiuni pentru toți – de la începători la utilizatori avansați. Serviciul urmează un model freemium și a fost recepționat pozitiv atât pe Android, cât și pe iOS. Disponibilitatea variază în funcție de regiune și rulează momentan pe smartphone-uri cu Android Pie, inclusiv Galaxy S9 și S9+, Galaxy Note 9 și seria Galaxy S10.

Integrarea permite utilizatorilor Samsung să acceseze cu ușurință multe dintre caracteristicile Calm prin simpla atingere a pictogramei „Mindfulness” din aplicația Samsung Health. Atingerea pictogramei pentru prima dată solicită utilizatorilor să se conecteze sau să creeze un cont Calm. Apoi utilizatorii pot accesa conținutul Calm din aplicația Samsung Health. Integrarea Calm în Samsung Health va fi disponibilă și utilizatorilor de Galaxy Watch Active, potrivit NewsSamsung.

Wellness – starea de bine – este un termen pentru extensia și evoluția conceptului de fitness. Se referă la o filozofie de viață, care pune bunăstarea persoanei în centru, oferind sport, practici de regenerare precum și formarea mentală. Toate acestea combinate cu o alimentație corectă duc o stare de bunăstare și echilibru psihofizic, de echilibru a stării emoționale.

De la lansarea sa în 2013, Samsung Health a evoluat într-o soluție completă de sănătate și wellness. Acum, cu peste 60 de milioane de utilizatori activi lunar, Samsung Health include funcții interactive de sănătate și bunăstare psihică într-o gamă largă de dispozitive Samsung și dispozitive terță parte. Prin integrarea Calm în platforma Samsung Health, Samsung oferă consumatorilor o modalitate ușoară și intuitivă de a gestiona stresul de zi cu zi.

Suport și pentru Galaxy Watch Active cu Samsung Health și Calm

„100.000 de utilizatori noi descarcă zilnic aplicația Calm. Mulți oameni caută tehnologii pentru a le oferi experiențe de bunăstare mai bune”. A spus Alex Will, Chief Strategy Officer la Calm. „Suntem încântați să colaborăm cu Samsung, pentru a aduce cele mai bune tehnologii Calm pe noi platforme. Prin acest lucru permitem milioanelor de utilizatori Samsung să beneficieze de reducerea stresului, mai puțină anxietate și un somn odihnitor”.

Colaborarea Calm cu Samsung va face mai ușor ca oricând ca utilizatorii Samsung Health să-și controleze mentalul. Astfel încât ei să poată lucra pentru a obține o sănătate generală mai bună”. A spus Peter Koo, șeful echipei de servicii de sănătate, Samsung, referitor la această colaborare. Suntem încântați de acest parteneriat. Calm aduce lucruri inovatoare în mindfulness, pentru a susține o mai bună sănătate mentală pentru utilizatorii din întreaga lume”.

Noile capabilități sunt disponibile momentan în zece piețe: Australia, Hong Kong, India, Noua Zeelandă, Filipine, Singapore, Africa de Sud, SUA, Marea Britanie și Irlanda. Samsung menționează, de asemenea, suportul pentru Galaxy Watch Active. Totuși nu a oferit nici o informație despre Samsung Health cu aplicația Calm pe celelalte smartwatch-uri.

Cea mai recentă aplicație Samsung Health poate fi descărcată prin Samsung Galaxy Store sau Google Play Store.