Samsung lucrează la un nou tip de încărcare rapidă pentru Galaxy S10

1339
Samsung Galaxy S10 se poate bucura de un nou tip de încărcarea rapidă. Se pare că acest nou sistem de încărcare rapidă se va folosi pentru noile baterii pe bază de grafen. Informația preluată de PhonAndroid de la Ice Universe este în concordanță cu cea de la o altă sursă chineză MMDDJ. Sosirea bateriilor de grafen pe Galaxy S10 nu este neapărat o surpriză. În noiembrie 2017, Samsung a anunțat că lucrează la o tehnologie pentru acumulatori pe bază de bile de grafen. Acestă nouă metodă folosită de Samsung este capabilă să sporească autonomia bateriilor smartphone cu aproape 45%. Deja patentat de câteva luni, acest încărcător este capabil să reîncarce complet un dispozitiv foarte repede.
Încărcare rapidă pentru Galaxy S10 în 12 minute
Reîncărcarea smartphone-urilor de 15 wați va fi în curând de domeniul trecutului pentru Samsung„. Este postarea lui Ice Universe într-un tweet, cunoscut pentru informațiile sale despre smartphone-le Samsung. Vă reamintim că gigantul tech sud-coreean oferă aceeași reîncărcare rapidă de 15 wați din 2015. Acest tip de încărcare a fost introdus odată cu lansarea modelului Samsung Galaxy S6. Dacă Universe Ice nu a spus mai mult, MMDDJ, un alt tipster din China, asigură că Samsung va folosi în cele din urmă o baterie de grafen pentru modelele sale Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+. „De aceea Galaxy S10 și S10+ vor avea o încărcare rapidă, mult mai rapidă„, spune acesta într-un tweet. Cu noul încărcător patentat de Samsung și baterii pe bază de grafen, un smartphone poate fi încărcat în 12 minute.

Grafenul este o varietate de grafit. Este cel mai bun conductor de electricitate și căldură cunoscut. A fost descoperit și izolat în 2004, de către un grup de cercetători de la universitatea din Manchester. Pentru această descoperire au fost distinși cu Premiul Nobel pentru Fizică în anul 2010.

Această încărcare de la Samsung este mult mai rapidă decât Opoo Super VOOC, cea mai performantă încărcare rapidă de pe piață. În interval de 35 de minute, Oppo Find X Lamborghini încarcă bateriile de la 0 la 100%. Este, de asemenea, mai rapidă decât Warp Charge 30 din OnePlus 6T McLaren Edition, care poate reîncărca smartphone-ul cu 50% în 20 de minute. Datorită tehnologiei pe bază de grafen Samsung va avea cel mai bun tip de încărcare rapidă de pe piață. Anul trecut, când a fost anunțat noul acumulator pe bază de bile de grafen, au fost informații că bateriile Samsung vor fi comercializate începând din 2019. În timp ce așteptăm mai multe informații, trebuie să luăm aceste ultime zvonuri cu unele rețineri. Cel mai repede așteptam aceste noi baterii pe Galaxy Note 10. Samsung Galaxy S10 va fi prezentat în 20 februarie 2019, înainte de începerea MWC 2019 Barcelona.